Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az ha ok nélkül...

Miért van az ha ok nélkül lenáciznak és én megkérdem hogy miért akkor az a válasz hogy "túl éled nem? "

Figyelt kérdés

na no comment

Jobbik szavazó vagyok/vagyunk nem náci vagy nácik

tessék megérteni

2010. ápr. 24. 22:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"A Jobbik programja kommunista, csak a "munkás" szó ki van cserélve a "magyar" szóra."

Az ilyen beszólásokért érdemes fennmaradni fél 12-ig. :DDDD

2010. ápr. 24. 23:26
 12/17 anonim ***** válasza:
31%
Jaj fiúk lányok, 3-4 hete olvasom aktívan a magyar politika részleget a GYIK-en, de ekkorát még sosem csalódtam egy csoportban, mint most a Jobbikosokban. Teljesen lejáratjátok, és viccet csináltok a pártotokból. Komolyan 4 hét alatt közröhej tárgyai lettetek a szememben, és úgy nézem, hogy mások is így vannak vele. Nem mondom, hogy megütitek a kommunista szintet, de közeledtek afelé. :)
2010. ápr. 24. 23:29
 13/17 A kérdező kommentje:

" Jaj fiúk lányok, 3-4 hete olvasom aktívan a magyar politika részleget a GYIK-en, de ekkorát még sosem csalódtam egy csoportban, mint most a Jobbikosokban. Teljesen lejáratjátok, és viccet csináltok a pártotokból. Komolyan 4 hét alatt közröhej tárgyai lettetek a szememben, és úgy nézem, hogy mások is így vannak vele. Nem mondom, hogy megütitek a kommunista szintet, de közeledtek afelé. :)

"

akkor jó

én meg azt hittem már ezek a szövegek a közröhej tárgyai:

"Akkor nem vagy náci.Csak büdös fasiszta.Így jó?"

"Engem meg folyton ti zsidóztok le, pedig nem vagyok az."

"Gondolom azért,mert a Jobbik programja náci."

" A Jobbik programja kommunista, csak a "munkás" szó ki van cserélve a "magyar" szóra."

muhahah xDDD

ennyit értek :)

2010. ápr. 25. 00:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha lenáciznak, akkor tessék kirúgni a térdének a belső részét, majd amikor összecsuklik, akkor egy hatalmas jobb horoggal kínáld meg az állcsúcsát, ezek után pedig tessék páros lábbal ugrálni az illető pofáján.

Szerintem ez egy tök jó tipp, nem? :D

2010. ápr. 25. 01:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, hogy ok nélkül náciznak le? Ok nélkül csak zsidózni szoktak az emberek.
2010. ápr. 25. 08:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Ide is be kell tennem, bocs.

http://www.youtube.com/watch?v=jy7Y9twsz0E

2010. ápr. 25. 08:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Engem sohasem érdekelt, ha azt írták itt rám, hogy náci, csak azért mert szavaztam egy pártra. Bunkó tanyasi tajparasztok véleménye miért akasszon ki?
2010. ápr. 25. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!