Miért van az ha ok nélkül lenáciznak és én megkérdem hogy miért akkor az a válasz hogy "túl éled nem? "
na no comment
Jobbik szavazó vagyok/vagyunk nem náci vagy nácik
tessék megérteni
"A Jobbik programja kommunista, csak a "munkás" szó ki van cserélve a "magyar" szóra."
Az ilyen beszólásokért érdemes fennmaradni fél 12-ig. :DDDD
" Jaj fiúk lányok, 3-4 hete olvasom aktívan a magyar politika részleget a GYIK-en, de ekkorát még sosem csalódtam egy csoportban, mint most a Jobbikosokban. Teljesen lejáratjátok, és viccet csináltok a pártotokból. Komolyan 4 hét alatt közröhej tárgyai lettetek a szememben, és úgy nézem, hogy mások is így vannak vele. Nem mondom, hogy megütitek a kommunista szintet, de közeledtek afelé. :)
"
akkor jó
én meg azt hittem már ezek a szövegek a közröhej tárgyai:
"Akkor nem vagy náci.Csak büdös fasiszta.Így jó?"
"Engem meg folyton ti zsidóztok le, pedig nem vagyok az."
"Gondolom azért,mert a Jobbik programja náci."
" A Jobbik programja kommunista, csak a "munkás" szó ki van cserélve a "magyar" szóra."
muhahah xDDD
ennyit értek :)
Ha lenáciznak, akkor tessék kirúgni a térdének a belső részét, majd amikor összecsuklik, akkor egy hatalmas jobb horoggal kínáld meg az állcsúcsát, ezek után pedig tessék páros lábbal ugrálni az illető pofáján.
Szerintem ez egy tök jó tipp, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!