Mit szóltok hozzá, hogy a Calais-i menekülttáborban önkéntes fehér nők szexuálisan kényeztetik a menekülteket?
Egy Calais People to People Solidarity nevű csoport már hónapok óta toboroz a Facebook oldalán nőket arra a célra, hogy szexuálisan kielégítség a menekülteket, ezzel csökkentve a esetleges nemierőszak bűncselekményeket.. A csoport állítása szerint már több mint 36.000 nő jelentkezett a feladatra több európai országból is. Vannak olyan önkéntesek is, akik egy nap több migránssal is létesítenek szexuális kapcsolatot: [link]
Másik cikkek: [link]
# 20/22 Időpont ma 00:32
Mi okuk lenne hazudni? Ez komolyan kérdés? Például, hogy a hülye radikalizálódjon, hogy "mocskos liberalizmus, pfejj". Hogy a liberalizmus miatt az állampolgárok már ilyenre kényszerülnek. Lázítás, hatalomátvétel, satöbbi. Ha már neonáci oldal, szerintem jó példa akkor már Adolf pajti is. Ő mégis miért hazudozott? :-)
És lásd a fenti kommenteket. Ez a céljuk. Európa élhetetlen, és minden probléma forrása a migránsok.
Nyilván valami alapja azért csak van, mert akkor nem írna róla ennyi oldal róla világszerte. A The Sun-t én nem nevezném náci oldalnak, mégis leírták ők is ezt a cikket: [link]
De szerintem az az egyik baj velünk, hogy ha valami nem tetszik, akkor próbáljuk bemesélni magunknak, hogy biztosan hülyeség, kitaláció.. Az Independent nevű brit oldal is távol van a nácitól, mégis cikkeznek erről ők is: [link]
# 23/24 Időpont ma 10:00
Gondolom angolul nem igazán beszélsz. Az, hogy feltételezések szerint (accused = vádol, gyanúsít, feltételez, ezutóbbi köznyelv) történt ilyen incidens, az messze van attól, hogy 36 000 önkéntesen megy végig az egész Calaisi tábor.
Ennyi erővel be lehetne tiltani a következőket:
Az összes egyházat, egyháznak nem minősülő egyházi szervezetet (itt még bizonyíték és ítélet is volt pedofil papokra)
Az összes tanárt és oktatót (bizonyítottan történt már tanár-diák erőszak, de beleegyezéses szex is)
Benzinkutast, kórházi dolgozót, buszvezetőt, rendőrt... soroljam még? És ezek csak 1-1 bizonyított esetek, még nem is csak gyanúsítások meg szóbeszédek.
A cikk alapja meg egy prosztóangolul írt facebook komment. Gondolom nem épp emberbaráti szeretetből írta. Pletyka szint. "Azt hallottam" "ezt hallottam"...
(Mellesleg a The Sun nagyjából a brit Blikk szint. Gondolom a Blikknek sem hiszel el mindent első olvasásra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!