Tegnap elmentél-e és ha igen, kire szavaztál a migráns népszavazáson?
Figyelt kérdés
2016. okt. 3. 17:32
11/15 anonim válasza:
"Erre az lenne a jó válasz, hogy "Orbánra"?"
Az a baj, hogy Orbán a Habony médiumokon keresztül pontosan ezt kommunikálja éppen ezekkel a szavakkal, persze az egészet hót pozitív színben feltüntetve:
Szóval ha szégyen az ilyet kérdezők szavazati joga, akkor nem különben azok Orbánék is szerinted ugye? Ciki.
12/15 anonim válasza:
Akik elmentek szavazni azok Orbánra többnyire
13/15 anonim válasza:
Kellett valakire szavazni? Most vagy én nem vagyok képben vagy a kérdező
14/15 anonim válasza:
Én hazavittem a papírt a borítékkal és a tollal együtt. Helyettem bedobtam egy fecnit, amire ráírtam, hogy "Orbán egy g eci. Te is az vagy."
:)
15/15 anonim válasza:
Ali ibn Abi Tálib és Omár ibn al-Hattáb is nagyon szimpatikusnak tűnt, de inkább Muávija ibn Abi Szufjánra voksoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!