Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te is azok között voltál aki...

Te is azok között voltál aki a Fideszre szavazott tegnap?

Figyelt kérdés

"Nem szavaztak még ennyien a Fideszre"

[link]

#fideszes referendum #fideszes népszavazás #fidesz ötlete
2016. okt. 3. 17:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem vagyok pártszimpatizáns (remélem soha nem is fogok odáig elhüŁyülni),de biztonsági okokból NEM-et jelöltem meg.

Ha ez egy halvány lehetőség volt,hogy ne történjen itt meg a németországi Szilveszter és társai,védve a szeretett gyermekeinket,feleségeinket,védve a magyar adófizetők pénztárcáját a még több felesleges kiadástól,akkor szerintem jót tettem.

Meg lehet kövezni,mert felültem a "gyűlöletkampányra",de egy olyan környéken nőttem fel,ahol fehérként én voltam a színesbőrű.Viselkedésüket tekintve egy kutyának tűnnek,sőt rosszabbak az említett "őslakosoknál",annyi különbséggel,hogy azok mindig gyávák lennének felrobbantani magukat,míg a bejövők közül jó néhányan gondolkozás nélkül megtennék a hitükért.

2016. okt. 3. 19:27
 12/16 anonim ***** válasza:

mivel semmilyen pártnév nem szerepelt a szavazólapon semmilyen párt nem kapott ezzel semmilyen szavazatot

ha megkérdezlek hogy alma vagy körte te meg mindegy mit mondasz úgyis narancslé lesz belőle az akkor pártra szavazás?

ezt a sok butát jézusom

2016. okt. 3. 19:30
 13/16 anonim ***** válasza:

"ezt a sok butát jézusom"

[link]

2016. okt. 3. 19:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Én a NEM-re szavaztam. KÖTELEZŐ BETELEPÍTÉSI KVÓTA! KÖTELEZŐ! ÉRTED? KÖTELEZŐ! Nehogy már bárki is kötelezze hazánkat arra hogy befogadjunk KÖTELEZŐEN akármilyen jöttment terroristát. Aki igennel szavazott az ezt akarja! Annak nincs is itt a helye...
2016. okt. 4. 13:05
 15/16 anonim ***** válasza:

"Ami még mindig marha sok. Kb. 1 millával kevesebbel nyerni tudott '14 - ben."

Meg levesszük a jobbikot is, úgy mindjárt kevesebb. 5 millióan nem mentek népszavazni, annak elég ha csak a fele ellenzéki, máris szoros eredmény várható...

2016. okt. 4. 14:27
 16/16 anonim ***** válasza:

kedves 13 as

12 es válaszoló vagyok belinkelted "Egymillióval többen szavaztak Orbánra, mint 2014-ben" te vagy ezek szerint a legbutább ne haragudj

ha olyan címmel jelenik meg egy cikk hogy "egymillióval többen szavaztak a csillámnemiszervlámára mint akármikor" az azt jelentené hogy vannak csillámnemiszervlámák?

a népszavazásnál nem pártra szavaztál hanem egy kérdésre

a kérdéseket is kisajátította már a narancsköd a szemed előtt?

csak azt bizonygatod mennyire hiszékeny vagy mert xy azt mondta

2016. okt. 4. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!