Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet, h 2014ben 2milló...

Hogy lehet, h 2014ben 2milló ember szavazott Orbán mellett, ma meg több mint 3millió? 2018ra még többen lesznek?

Figyelt kérdés
2016. okt. 2. 21:43
1 2
 11/18 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
A Fideszre és a Jobbikra (ők kampányoltak a nem mellett) 2014-ben többen szavaztak, mint ma.
2016. okt. 2. 22:18
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
Nem Orbán mellett szavaztak a nemet szavazók sem. Mindegy, hogy jobbos vagy balos, Magyarország egy xenofób ország.
2016. okt. 2. 22:20
 13/18 anonim ***** válasza:
66%
Nem csak a narancskomcsik, hanem a neonácik is elmentek nemre szavazni.
2016. okt. 2. 22:40
 14/18 anonim ***** válasza:
Abban a 3millióban benne vannak a Fidesz és a Jobbik szavazói,plusz szerintem a "téma" miatt sok olyan ember is,aki az országgyűlési választásokat "kihagyja". Egyébként nem azt "fújták" eddig egyfolytában jobboldalon,hogy ez a választás nem a Fideszről meg a pártokról szól?Akkor ez most,hogy van?
2016. okt. 2. 23:01
 15/18 anonim ***** válasza:
89%

"2222ig Narancs stand marad a parlament"

Fenéket, imádott főnököd hatalmasat taknyolt ma, 2018-ban pedig bukni fog a narancsmaffia, ez most borítékolható. 2022-ben Viktor éppen rács mögött fogja tölteni az idejét.

2016. okt. 2. 23:40
 16/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Javaslom, hogy olvasd át mégegyszer, hogy milyen kérdés szerepelt a szavazólapon!

Én nem fedeztem fel "Orbán"-nal kapcsolatos tartalmat. Nagy hiba, hogy sokan politikai párttal azonosították a mostani kérdést.

2016. okt. 3. 00:05
 17/18 A kérdező kommentje:
Annyira be lett skatulyázva a szavazás ilyen Orbán mellett/ellennek , a pártok is mondták, h "Orbán elbukott" "Orbánnak le kell mondania "a népszavazástol függően, így téveszt meg sokakat, miközben valóban nem pártokra kellett szavazni, hanem, h jöjjenek-e arabok. Sokféle képp értelmezhető. Párttól függetlenűl nyertek a nem szavazatok, és ennyi akkor
2016. okt. 3. 00:53
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Te összekeversz két dolgot: amit Orbán valójában szándékozott tenni a népszavazással (saját önfényezésére, politikai haszonszerzésre használni) és amit az embereknek hazudott, sokakat átverve (ez nem pártpolitika, itt Magyarország jövője a tét!).

Orbán maga mondta: ne arra figyeljenek, amit mondtok, hanem arra, amit csinálok. Tehát maga is elismertem, hogy ez a kettő nem ugyanaz, egyet hazudik és mást akar és csinál valójában.

Ne felejtsd el, hogy Orbán, noha nyilvánvalóan utólag saját sikerének interpretálta volna a győzelmet (hiszen még a kudarcot is saját sikerének interpretálja), azt hazudta reggel, éjjel meg este, hogy ez egy össznemzeti ügy, és pártkötődéstől függetlenül nemmel kell szavazzon mindenki, aki nem mocskos hazaáruló.

Ez nagyon sok baloldali és független ember benyalta, és a jobbikosok is emellett voksoltak (maga a párt is deklaráltan ezért kampányolt).

A Fidesz szavazótábora minden reprezentatív felmérés szerint most is két millió körüli, a népszavazás nem jelenti a szavazótábor kiszélesedését, főleg így, hogy elbukott, érvénytelen lett.

Orbán nagyot taknyolt, és most úgy tesz, mint a hülye óvodás, aki azt mondja: de én direkt estem el, eleve így akartam földet érni, és SIKERÜLT!

Ez egyszerre nevetséges és szánalmas. De az tény, hogy a szavazótábor, ha nem is épp csökkent, de nőni egyáltalán nem nőtt ettől az érvénytelen "sikertől".

2016. okt. 3. 02:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!