Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért jó gúnyt űzni a népszava...

Miért jó gúnyt űzni a népszavazásból és tök egyszerű kérdésre nem adni normális választ?

Figyelt kérdés
Szánalmas, hogy a sok agymosott menőzik azzal, hogy érvénytelenül szavaz és ilyen gyerekesen viselkedik. Én egyszerűen bementek NEM-re ikszeltem, bedobtam az urnába, megköszöntem és el is mentem, mindez kb. 1 perc volt.
2016. okt. 2. 14:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%

Szánalmas, hogy a sok agymosott menőzik azzal, hogy nemmel szavaz és ilyen gyerekesen viselkedik. Én egyszerűen bementek üresen hagytam, bedobtam az urnába, megköszöntem és el is mentem, mindez kb. 1 perc volt.

Köszi kérdező, hogy megírtad helyettem!

2016. okt. 2. 14:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

# 12

Az üresen hagyás nem volt a legokosabb döntés, mert a lelkes fideszes szavazatszámláló egy pillanat alatt tesz a NEM-hez egy ikszet. Egy biankó szelvényt adtál nekik. A 2db X jobb lett volna.

2016. okt. 2. 14:48
 13/14 anonim ***** válasza:
87%

"Továbbra sem értem, miért jó gúnyt űzni egy állampolgári jogból,"

Demokrácia van, így élhetsz a vélemény nyilvánítás jogával. Én is a NEM-re szavaznék, de Orbánnék az elmúlt 6 évben minden népszavazást lesöpörtek az asztalról, ami nem olyan kérdést tett fel, ami őket erősíti.

Nézd meg a vasárnapi boltzárnál FTC-s biztonsági őrök, micsoda balhét csináltak.

Kifelé azt fogja kommunikálni a kormány, hogy nyertek, közben pedig elbuktak. Jelen pillanatban a saját szavazó táborát se tudja megszólítani.

2016. okt. 2. 15:00
 14/14 anonim ***** válasza:

A kormány csinált viccet a népszavazás intézményéből, csak ezt a sok szánalmas ember nem érti.

Orbánék fullban nyomták a kretént és ez nem jött be nekik, ennyi történt.

Sose nyomjad fullban a kretént!

https://www.youtube.com/watch?v=Fbof6ocqIEY

2016. okt. 5. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!