Miért jó gúnyt űzni a népszavazásból és tök egyszerű kérdésre nem adni normális választ?
Szánalmas, hogy a sok agymosott menőzik azzal, hogy nemmel szavaz és ilyen gyerekesen viselkedik. Én egyszerűen bementek üresen hagytam, bedobtam az urnába, megköszöntem és el is mentem, mindez kb. 1 perc volt.
Köszi kérdező, hogy megírtad helyettem!
# 12
Az üresen hagyás nem volt a legokosabb döntés, mert a lelkes fideszes szavazatszámláló egy pillanat alatt tesz a NEM-hez egy ikszet. Egy biankó szelvényt adtál nekik. A 2db X jobb lett volna.
"Továbbra sem értem, miért jó gúnyt űzni egy állampolgári jogból,"
Demokrácia van, így élhetsz a vélemény nyilvánítás jogával. Én is a NEM-re szavaznék, de Orbánnék az elmúlt 6 évben minden népszavazást lesöpörtek az asztalról, ami nem olyan kérdést tett fel, ami őket erősíti.
Nézd meg a vasárnapi boltzárnál FTC-s biztonsági őrök, micsoda balhét csináltak.
Kifelé azt fogja kommunikálni a kormány, hogy nyertek, közben pedig elbuktak. Jelen pillanatban a saját szavazó táborát se tudja megszólítani.
A kormány csinált viccet a népszavazás intézményéből, csak ezt a sok szánalmas ember nem érti.
Orbánék fullban nyomták a kretént és ez nem jött be nekik, ennyi történt.
Sose nyomjad fullban a kretént!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!