Ti tényleg ennyire rettegtek?
Olvasom a válaszokat itt... minden második érv a migránsok ellen az, hogy különböző rokonainkat vagy testrészeinket fogják szét.ni... eddig tart a tudomány?
Igen, a kölni eset megrázó volt, de nem volt jelen minden migráns. A bűnösök rohadjanak meg a börtönben.. de minden bűnöző, származástól függetlenül... De a bűnözők a kisebb, de feltűnőbb réteg, ez nyilvánvaló.
Én még nem szerepeltem a hírekben, valamelyik random gyilkos meg igen. ez nem jelenti azt, hogy mindenki, aki ott lakik vagy hasonlóan néz ki, mint az elkövető, az már maga az elkövető..
Ez motivál titeket a választásokon? hogy rettegtek?
"Most azt kell eldönteni, hogy jövőhéten elkezdjék e lemészárolni a keresztényeket"
Ne csináljuk ezt, akinek van egy csepp esze, az különbséget tud tenni két ember között.
De aki nem tud különbséget tenni, annak jelzem: "A kérdező kommentje" leszek én, a többi válaszoló. Habár mindegyik zöld lapon lesz, és lehet őket értékelni, és van százalékjuk, a válaszolók mégsem ugyanazon személyek, Eltérő a véleményük, a koruk, a nemük, a származásuk...
Ne vegyünk mindenkit egy kalap alá! De főképpen:
NE RETTEGJETEK MÁR ENNYIRE! 1300 ember nem fogja Magyarország pusztulását okozni!
22. Te disznó. Ha a muzulmán hit a világ legbékésebb vallása is lenne (na hiszen...), akkor is dönthessük már el, kik jönnek ide élni.
Nekik itt mindent lehet, vannak mecsetjeik, boltjaik stb. én megnézném mikor nyithatna egy keresztény kocsmát vagy disznóhúst is árusító boltot mondjuk Szaúd - Arábiában. Addig élne.
Nem csak muszlimok jönnek ide, ez nem csak róluk szól. Jön ide mindenféle, akik nem férnek össze az európai értékrenddel.
26 Nem egységes, és egymás felé is milyen toleránsak, elfogadóak, és szeretetteljesek ugye? Például a síiták és a szunniták. Én is csak mondom...
Egyes agymenések szerint sikeresen integrálhatók Európában. Szerintem nem én vagyok a hülye, mert nem szeretném, ha ezt lemodelleznénk élőben.
Jah, kajsziból csak baj lesz... idén is termett összesen három a fán, biztos megcsapta a dér májusban... pedig pörkölthöz csak a kajszibarack befőtt megy igazán;D
A kelbimbót meg a legtöbben eleve nem is szeretik...
De hogy jön most ez ide?;D
Elnézést;)
Koránnal ne takarózzunk.
Nagyon jó olvasmány, ahogy a biblia is.
Viszont az a baj, hogy szabadon értelmezik, illetve
kiragadnak 1-1 részletet ugye a radikálisok. Innentől
nincs miről beszélni, ezt nevezzük vallási fanatizmus-
nak. Valójában a dzsihád és az inkvizíció ugyanaz csak
pepitában, csak utóbbit felszámolták, nem kis áldozatok
árán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!