Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki igennel / érvénytelenül /...

Jeffrey Spender kérdése:

Aki igennel / érvénytelenül / otthon maradva "szavaz", az támogatná második kérdésben, hogy saját lakhelyén legyen menekülttábor?

Figyelt kérdés
2016. okt. 1. 17:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Úgy látom itt minden igennel szavazó csak mellé beszél. Nincs is baj azzal hogy igennel szavaz valaki hisz mindenki úgy szavaz ahogy akar. Csak látná már az ember hogy milyen anyagi áldozatot hoznak ezek az emberek a menekültekért.
2016. okt. 1. 19:24
 12/15 A kérdező kommentje:

Valóban hatalmas politikai érdeke van ebben a Fidesznek. De attól, hogy a Fidesz érdeke egybe esik az ország érdekével, attól még nem kéne dacból igennel vagy érvénytelenül szavazni, vagy otthon maradni.

Ha ez a népszavazás nem szól semmiről, álnépszavazás, ahogy a ballib oldal igyekszik beállítani, akkor MIÉRT szólalnak fel nyugat-európai politikusok az igen mellett kampányolva ?

https://www.youtube.com/watch?v=wbuDMBxEcGA

És külön 63-asnak:

Hiányoztam? :-)

Ennek örülök. Jó dolog, ha az embert visszavárják a "vita"partnerei - ezek szerint van, aki "értékeli" is amit mondok.

Itt vagyok ám, csak nevemet lerejtve, de megint vállalom magamat. A gyakori kérdések szűk, de fanatikus rétege az volt, akiknek szólt a felhívás, hogy gyertek, itt lehet helyre tenni Jeffrey Spender-t. Kaptam azért, mert antiliberális és konzervatív és régi vágású vagyok. Kaptam azért, mert más meggyőződésű vagyok. Kaptam azért, mert más a véleményem.

De ne aggódj, már nem foglalkozok a gyerekes gyűlölködésekkel, úgyhogy nem rejtem le a nevemet ! :)

2016. okt. 1. 19:49
 13/15 A legböszmébb Feri ***** válasza:
Nyilván nem, de másnak a káréjával mindig jobb a csanalat verni.
2016. okt. 1. 19:56
 14/15 anonim ***** válasza:

"Én igennel szavazok!"

Inkább húzd a farkad a mutterba mint hogy szavazz.

2016. okt. 1. 19:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Nyilván nem,sőt nagy részük,valószínűleg egyáltalán nem migránspárti.Viszont nem is Fidesz-párti és ezért teszik.Alighanem úgy érzik(szerintem nem alaptalanul),hogy ez a szavazás,nem a migránsokról szól,hanem Orbánról és a Fideszről.
2016. okt. 1. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!