Aki igennel / érvénytelenül / otthon maradva "szavaz", az támogatná második kérdésben, hogy saját lakhelyén legyen menekülttábor?
Valóban hatalmas politikai érdeke van ebben a Fidesznek. De attól, hogy a Fidesz érdeke egybe esik az ország érdekével, attól még nem kéne dacból igennel vagy érvénytelenül szavazni, vagy otthon maradni.
Ha ez a népszavazás nem szól semmiről, álnépszavazás, ahogy a ballib oldal igyekszik beállítani, akkor MIÉRT szólalnak fel nyugat-európai politikusok az igen mellett kampányolva ?
https://www.youtube.com/watch?v=wbuDMBxEcGA
És külön 63-asnak:
Hiányoztam? :-)
Ennek örülök. Jó dolog, ha az embert visszavárják a "vita"partnerei - ezek szerint van, aki "értékeli" is amit mondok.
Itt vagyok ám, csak nevemet lerejtve, de megint vállalom magamat. A gyakori kérdések szűk, de fanatikus rétege az volt, akiknek szólt a felhívás, hogy gyertek, itt lehet helyre tenni Jeffrey Spender-t. Kaptam azért, mert antiliberális és konzervatív és régi vágású vagyok. Kaptam azért, mert más meggyőződésű vagyok. Kaptam azért, mert más a véleményem.
De ne aggódj, már nem foglalkozok a gyerekes gyűlölködésekkel, úgyhogy nem rejtem le a nevemet ! :)
"Én igennel szavazok!"
Inkább húzd a farkad a mutterba mint hogy szavazz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!