Miért van Magyarországon ekkora cirkusz a migránsok körül amikor itt pont hogy nem csinálnak semmi rosszat?
8as
tudtam, hogy valaki ezzel jön majd
Nos, az utcán áldogálás és kiabálás egyenértékű egy robbantással, tömeggyilkossággal?
Ismétlem, vagy 2 hónapig csöveztek az utcán. Egy család teljes lakóterülete egy két négyzetméteres pléd volt. Mentek volna valahova, de nem engedték őket. Szállásuk nem volt viszont el sem mehettek sehova.
Képzeld el a helyzetet! Vonattal mész valahova, és átszállnál egy városban, de nem szállhatsz fel a vonatra, és ott tartanak az állomáson hetekig, hónapokig. Normális helyed nincs, viszont nem is kereshetsz magadnak. Te mit tennél?
Nem véletlen, hogy végül gyalog indultak Ausztriába. Ki a töknek van kedve gyalog menni Ausztriába? Annak, akinek elege van abból, hogy egyhelyben tartják és nem tehet semmit.
Sokan voltak. Simán tönkreverhették volna a teret meg a rendőröket. Ott a metró, egy fal végig üvegből van, simán be lehetett volna törni heccből.
Én naponta jártam át köztük, akkor is, amikor az az esemény zajlott. Nem volt ott lófsz sem, 2006 mérföldekkel durvább volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!