Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van Magyarországon...

Miért van Magyarországon ekkora cirkusz a migránsok körül amikor itt pont hogy nem csinálnak semmi rosszat?

Figyelt kérdés
Itthon nem robbantgatnak, nem erőszakolnak nőket, nem randalíroznak tulajdonképpen nem is csinálnak semmit mégis szinte már az ország pusztulásáról beszélnek egyesek a migránsválság kapcsán. Franciaországban, Németországban, Belgiumban, Svédországban tényleg van gond velük, ott lenne is létjogosultsága egy ilyen népszavazásnak de itthon ezt nem érzem. Szerintem szándékosan fújják fel a témát hogy eltereljék a figyelmet a valódi problémákról, és az emberek többsége beveszi.

2016. okt. 1. 14:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%

8as

tudtam, hogy valaki ezzel jön majd

Nos, az utcán áldogálás és kiabálás egyenértékű egy robbantással, tömeggyilkossággal?

Ismétlem, vagy 2 hónapig csöveztek az utcán. Egy család teljes lakóterülete egy két négyzetméteres pléd volt. Mentek volna valahova, de nem engedték őket. Szállásuk nem volt viszont el sem mehettek sehova.

Képzeld el a helyzetet! Vonattal mész valahova, és átszállnál egy városban, de nem szállhatsz fel a vonatra, és ott tartanak az állomáson hetekig, hónapokig. Normális helyed nincs, viszont nem is kereshetsz magadnak. Te mit tennél?

Nem véletlen, hogy végül gyalog indultak Ausztriába. Ki a töknek van kedve gyalog menni Ausztriába? Annak, akinek elege van abból, hogy egyhelyben tartják és nem tehet semmit.

Sokan voltak. Simán tönkreverhették volna a teret meg a rendőröket. Ott a metró, egy fal végig üvegből van, simán be lehetett volna törni heccből.

Én naponta jártam át köztük, akkor is, amikor az az esemény zajlott. Nem volt ott lófsz sem, 2006 mérföldekkel durvább volt

2016. okt. 1. 15:33
 12/13 anonim ***** válasza:
47%
Teljesen mindegy, hogy mikor milyen csoportokról van szó, mindig uszítani fognak ellenük, mert Magyarország ilyen hely. Nem kell tenned semmit ahhoz, hogy a fél ország gyűlöljön, elég, ha létezel és nem tetszel nekik. Most éppen a migránsok vannak terítéken. Ha egész nap lepkéket kergetnének és papírsárkányt eregetnének, akkor is azt zengené a gyűlöletkampány, hogy naponta húszmillió nőt, gyereket és lovat erőszakolnak meg és robbantanak fel.
2016. okt. 1. 18:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Talán azért csinálják a cirkuszt, hogy itt ne csinálják azt amit a franciáknál, németeknél, belgáknál, svédeknél?
2016. okt. 29. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!