Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen hatással lenne Magyaror...

Milyen hatással lenne Magyarországon egy mozgalom, ami olyan tömeggyűléseket tartana, mint a nácik?

Figyelt kérdés

A vezetőjük úgy szónokolna, mint Hitler, a párt egyenruhái és zászlói feketék lennének és vörösek.

Céljuk lenne egy tiszta és szent Magyarország, majd Európa létrehozása.

2016. szept. 29. 14:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

'A tiszta és szent Magyarországon a becsület és a tisztesség mindenek felett állnának.

Megszűnne a nagypofájúság, az egoizmus és az ügyeskedés istenítése.'

Nem vagy te kissé idealista, kérdező? :D

2016. szept. 29. 15:59
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem én voltam!

Én éppen hogy a technikai fejlődést képviselem!

2016. szept. 29. 16:12
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Az MSZP is szokott olyan tömeggyűlést tartani, mint a nácik!

Még az internacionálét is eléneklik, mint a "jó" kommunisták, aztán közösködnek a Jobbikkal.

Az LMP egyenesen Hitler bajuszt szokott rajzolni, mert hiányzik nekik a Führer!

Épelméjű embernek, marad a narancs.

Nincs nála jobb, kicsit savanyú, de magyar.

Ha arra gondoltál, hogy jó lenne végre egy piros-fehér-zöld, nonfiguratív művészet és túl sok vörös hajú és maffiózó nélküli, a homofóbiát márc 15-el nem vegyítő, 100%-ban keresztény politikai erő, igazad van.

El kell szomorítsalak, szerinted a Duna és az M5 kultur csatornán miért megy a Kártyavár c. sorozat?

Nézz utána, kik készítik...

Remélem 2-án azért NEM-el szavaztok.

Jó napot!

2016. szept. 29. 16:20
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Tartanak ilyeneket, meg felvonulás is volt. Fidesznek hívják őket.

Most is pont azt szajkózza Orbán, mint Hitler. Csak nem zsidókra, hanem muszlimokra.

2016. szept. 29. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!