Milyen hatással lenne Magyarországon egy mozgalom, ami olyan tömeggyűléseket tartana, mint a nácik?
A vezetőjük úgy szónokolna, mint Hitler, a párt egyenruhái és zászlói feketék lennének és vörösek.
Céljuk lenne egy tiszta és szent Magyarország, majd Európa létrehozása.
'A tiszta és szent Magyarországon a becsület és a tisztesség mindenek felett állnának.
Megszűnne a nagypofájúság, az egoizmus és az ügyeskedés istenítése.'
Nem vagy te kissé idealista, kérdező? :D
Nem én voltam!
Én éppen hogy a technikai fejlődést képviselem!
Az MSZP is szokott olyan tömeggyűlést tartani, mint a nácik!
Még az internacionálét is eléneklik, mint a "jó" kommunisták, aztán közösködnek a Jobbikkal.
Az LMP egyenesen Hitler bajuszt szokott rajzolni, mert hiányzik nekik a Führer!
Épelméjű embernek, marad a narancs.
Nincs nála jobb, kicsit savanyú, de magyar.
Ha arra gondoltál, hogy jó lenne végre egy piros-fehér-zöld, nonfiguratív művészet és túl sok vörös hajú és maffiózó nélküli, a homofóbiát márc 15-el nem vegyítő, 100%-ban keresztény politikai erő, igazad van.
El kell szomorítsalak, szerinted a Duna és az M5 kultur csatornán miért megy a Kártyavár c. sorozat?
Nézz utána, kik készítik...
Remélem 2-án azért NEM-el szavaztok.
Jó napot!
Tartanak ilyeneket, meg felvonulás is volt. Fidesznek hívják őket.
Most is pont azt szajkózza Orbán, mint Hitler. Csak nem zsidókra, hanem muszlimokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!