Miről is szól valójában a betelepítés elleni népszavazás?
1,Nem értem ezt az embert.
MI köze a szavazásnak ahhoz amit felsorol.
Tudjuk,hogy a minden párt amelyik kormányon van lop,csal,hazudik !
Mi köze ennek ahhoz,hogy Brüsszel dönthet afelől Magyarország beleszólása nélkül,hogy kiket telepítenek,küldenek ide? -tudtommal erről szól a szavazás,hogy akarjuk-e ezt vagy sem.
Nem a menedékkérőkkel van a baj,nem is róluk szól a szavazás.
Milyen gyűlöletről beszél? kb 14 bejegyzett kisebbség él hazánkban és jobbára többet kapnak, mint máshol.
2,Valahol mindkét tábort megértem,de amit nem értek a baloldalon,hogy ha szerintük nincs tétje a szavazásnak és amúgy is önkéntes akkor nem tökmindegy,hogy ki mire szavaz?
3,Azt is nehéz elhinni,hogy se a jobb se a bal oldal nem tudj,hogy mi a helyzet Brüsszelben.
Hogy tudnak egymásnak ennyire ellentmondó dolgokat állítani?
Külföldről senki sem szólt volna,hogy a Viktor ennyire hamis dolgot állít?
Egyesek tájékozódhatnának az EU működését illetően, hogy milyen közösségi joganyagot fogadtunk el anno a csatlakozáskor, valamint, hogy mit ratifikáltunk a belépéssel - engem erről felvilágosíthatnál.
Ha meg nincs tétje és értelme a szavazásnak akkor nem tökmindegy,hogy mire szavazunk?
>akkor nem a kötelező betelepítés, hanem az illegális határátlépőket kell elhelyezni < akkor valakiket mindenképp ideküldenek és el kell szállásolnunk?
arról , hogy menj el Nem re és a Fideszre szavazni :)
Nem a helyes válasz ( gyengébbek kedvéért leírom )
"Egyesek tájékozódhatnának az EU működését illetően, hogy milyen közösségi joganyagot fogadtunk el anno a csatlakozáskor"
Ja. Biztosan az is szerepelt benne, hogy mit vagyunk kötelesek tenni, ha egyszer csak több millió muszlim rohanja meg Európát.
Nagy-Britannia is azért akar kilépni, mert nem olvasták az apróbetűst.
Jajmár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!