Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a Jobbik meddig...

Szerintetek a Jobbik meddig húzza még?

Figyelt kérdés

Edelény, Morvai - Vona ellentétek, alapító tagok kilépése, egyszóval nő a belső feszültség.

ok, minden pártban van ilyen, de vajon a Jobbik esetében ez a vég kezdete?

2010. ápr. 24. 02:29
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
75%

Viszont egy kérdést felszeretnék tenni.

Szerinted melyik pártban, vagy miben van Magyarország jövője?

Mert mindig arról beszélgetünk, hogy így "nemzeti bolsevik" a Jobbik, úgy meg náci, amúgy meg karrieristák gyülekezete.

2010. ápr. 24. 09:09
 32/54 anonim ***** válasza:
51%
73as bár én nem vagyok Jobbikos, csak szavazó, de 37 vagyok. Gyerkőcök kapcsán.. És igen voltam lakossági fórumon rengeteg diplomás ember volt ott. Helyi orvos, mezőgaszdász stb..
2010. ápr. 24. 09:10
 33/54 anonim ***** válasza:
66%
73 a nemzet jövője mindenképp a Jobbik. Más itt már nem tud mit tenni..
2010. ápr. 24. 09:11
 34/54 anonim ***** válasza:
60%
Eddig 2X voltam Vona előadásán, illetve 1X egy helyi fórumon, és inkább 30 fölött voltak az emberek. De ők se úgy néztek ki, mint egy lecsúszott operátor. (tisztelet a kivételnek)
2010. ápr. 24. 09:12
 35/54 anonim ***** válasza:
30%

ma 09:09

Nem pártokban "látom" az ország "jövőjét".

Ellentétben a jobbikosokkal, nem vagyok kommunista és nem vagyok fasiszta stb., ezért nem gondolom, hogy az állam, a kormány és a pártok mindenhatóak és minden az ő dolguk.

Az egyének, az egyes emberek meg tudják csinálni a szerencséjüket, ha békén hagyják őket. Nem kellenek nekem lángoló tekintetű messiások. Irtózom tőlük. Irtózom a vonáktól, a gyurcsányoktól és a többi hasonló ötletelő balfácántól. Nyugodt, kiszámítható, mérsékelt kormányzás kell, ami BÉKÉN HAGYJA az embereket. 8 év balliberális, "haladó" zaklatás után nincs szükség nemzeti radikálisnak nevezett kommunista zaklatásra. Végre békén kell hagyni a népet, hogy a munkájával megcsinálja az ország jövőjét. Az ország jövőjét nem pártok és kormányok építik, hanem a nép - akkor, ha haladó reformerek és lánglelkű hazafiak nem gátolják meg benne.

Érdemes megnézni Orbán nemzetközi sajtótájékoztatóját, amit a választás után tartott. Semmi "énolyanmagyarországotképzelek" típusú idióta álmodozás. Semmi "megváltjukanemzetet" süketelés. Hanem: rendteremtés, egyensúlyteremtés, és lassú, kiszámítható építkezés. Ez a normális politikusi hozzáállás, és ezt képviselték az elmúlt 20 év sikeres kormányai (az ország elmúlt 20 évéből kb. 15 év tekinthető sikeresnek).

2010. ápr. 24. 09:41
 36/54 anonim ***** válasza:
39%

ma 09:10

Aki biológiailag 37 éves, az lehet politikailag csecsemő.

Aki bedől annak a szövegnek, hogy egy internetes kérdőív "bebizonyította" (az értelmesebb ember már ekkor hangosan hahotázik), hogy "a lakosság X százaléka Y párti, csak még nem tud róla", az politikailag pólyás baba, mert pl. nem emlékszik arra, hogy ugyanezt a jazzt már 2004-ben nyomatta az SZDSZ, hasonlóan buta, értelmetlen, eredménytelen (de arrogáns és visszatetsző) módon.

És ez még csak a tapasztalati oldala a történetnek, mert aki nem emlékszik az SZDSZ nevetséges húzására, az attól még használhatja az eszét és olvashatja kritikus szemmel a felmérést. Aki se nem emlékszik az SZDSZ hasonló akciójára, se a kritikai gondolkodás eszközeivel nem tudja vizsgálni ezt a propagandát, azt legyen már szabad politikai csecsemőnek tekintenem, mert kb. azon a szinten van, mint az a gyerek, aki szerint a gólya hozza a gyereket és a mikulás bácsi ajándékot rak a csizmába.

2010. ápr. 24. 09:45
 37/54 anonim ***** válasza:
78%

Morvai nem tagja a Jobbiknak és nem is volt!

Véleményem szerint, ha még tagja is lenne és volna olyan kérdés- pl. a halálbüntetés visszaállítása- amiben nem értenek egyet, nem kizáró ok.

2010. ápr. 24. 09:46
 38/54 anonim ***** válasza:
27%
Figyelj már te nyomorék! Én írtam azt a kérdőives dolgot?
2010. ápr. 24. 10:09
 39/54 anonim ***** válasza:
30%

ma 10:09

Nem, okostóni, de reagáltál az arra adott válaszomra. Melyikkel van problémád: a szövegértéssel vagy általában a magyar nyelvvel, jobbikos értelmiségi?

2010. ápr. 24. 10:12
 40/54 anonim ***** válasza:
64%
kampánycsend van!
2010. ápr. 24. 10:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!