Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kik azok a "ballipsik"?

Kik azok a "ballipsik"?

Figyelt kérdés

Kb minden második válaszban elhangzik ez a szó (leíródik)

Értem én, hogy valahogy összevonják a pártpolitikát a liberalizmussal, de konkretizáljuk már pontosan mi is ez, mert ahogy nézem gyakorlatilag mindenki "ballipsi" aki nem fideszes vagy az egyenjogúság bármi jelét mutatja..

2016. szept. 25. 17:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
11%
toleránsék és az egyenjogúság? :,D
2016. szept. 25. 17:54
 2/22 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd, #1-es?
2016. szept. 25. 17:59
 3/22 anonim ***** válasza:
14%

Azokra használják általában, akik az ideológiánál fogva köpkölődnek, fröcsögnek, jellemzően filoszemita és magyargyűlölő lózungokat fújnak, és mindezt a tolerancia jegyében ugye. Ők azok akik a véleménynyilvánítás joga meg a szólásszabadság mellett döngetik a mellüket, hogy ide visszhangzik mint a tamtamdob, de amint nem ért velük valaki egyet, egyből habzó szájjal hőbörögnek hogy gyűlöletbeszéd, tíccsukbe.

Szerintem ezekre mondják.

2016. szept. 25. 18:01
 4/22 anonim ***** válasza:
77%
Általában fideszesek és jobbikosok használják azokra, akiknek más a véleményük bármiben. Szó szerint BÁRMIBEN. De volt már olyan is itt az oldalon, h egymást ballipsiztek. Erika Berger nevű felhasználó mond valakinek valamit? Na, ő egyszer azt írta, a magyarok nem a hunoktol származnak. Erre vki leballipsizte. :D
2016. szept. 25. 18:02
 5/22 anonim ***** válasza:
95%
A ballipsi, a Ballips nevű településről származó ember.
2016. szept. 25. 18:04
 6/22 anonim ***** válasza:
72%

Olyan ostoba emberek fantazmagóriája, akik még a szót se ismerik, de magvas véleményük van róla.

Ez az embertípus mindig ezt a szót használja, ha valami olyant hall, amit nem ért, vagy ha mégis, más a véleménye.

Jellemzően, aki ellen nem tud érveket mondani, azt e szóval illeti. Elkeseredésében - mondom én. Ennyi telik tőle.

2016. szept. 25. 18:13
 7/22 anonim ***** válasza:
71%
aki nem ért egyet orbánnal az ballipsi, nem szokták itt túlbonyolítani..
2016. szept. 25. 18:19
 8/22 anonim ***** válasza:
16%
Tolerancia bajnokok és terrorista pártolók.
2016. szept. 25. 18:20
 9/22 Shai-Hulud ***** válasza:
86%

Na mégegyszer:

Nyugi, mindenki álljon le. Változott az ellenségkép. Orbán beszéde óta nem a libsik a gonoszok, hanem a nihilisták.

Tessék mindenkinek szépen átállni, és gyakorolni az új szót. Nihilisták. Nihilisták. Nihilisták.

2016. szept. 25. 18:23
 10/22 anonim ***** válasza:
2%

Tekintve hogy az egyenjogúság, bármiféle egyenlőség, "anti-rasszizmus" (eredeti neve: fehér-ellenesség), vagy bármiféle megalkuvás a modernizmussal gusztustalan abomináció a természet és a világ rendje felé, így ja.

Aki a modernizmus nevű betegség legkisebb jelét mutatja, az nálam megy a levesbe, és meg sem hallgatom tovább. Nem érdekel mit mond, nem tudom komolyan venni, nevetséges, naiv álomvilágban él. Meg amúgy is milliószor hallottam már az """egyéni véleményét""", meg hogy ő "több forrásból tájékozott" (egyik forrás kommunista, a másik zsidókeresztény, a harmadik amerika-párti, és így tovább), meg a többi baromságot.

Aztán van még az a BIZONYOS "arany középút", ami csak egy koncepció, nem létezik a gyakorlatban (mint ahogy egyenlőség meg anti-rasszizmus sem), mert az ő "arany középútjuk" (vagy bárkié) közelebb lesz az egyik véglethez, így elkerülhetetlenül az egyik véglethez vezet.

Nem szeretem milliomodjára is ugyanazt az """egyedi véleményt""" hallgatni, aminek ha ellentmondok, akkor azonnal a föld alá kívánnak. Nevetséges viccbanda.

Az én definícióm erre a csürhére:

Azon emberek összessége, akik a világot (leg)elsősorban az érzelmeiken keresztül szemlélik, és ezt a látásmódot próbálják átültetni a politikába, így végtelenül befolyásolhatók a legnevetségesebb, érzelmekre ható hazugságokkal (holokauszt, egyebek), és mivel a valóság nem olyan patetikus, túlfűtött és érzelmes mint szeretnék, így sosem elég jó nekik - mindig meg kell keresni a legnevetségesebb kisebbségeket és a "jogaikért" küzdeni (szerintem meg ahhoz van jogod, amit érvényesíteni tudsz - beleértve az élethez való jogodat). Őket - a "hasznos hülyéket" - kihasználva történik meg a társadalmak szétzilálása, demoralizálása, lebontása, majd utánuk következik a "normalizáció", mikor az őket kihasználó rend félresöpri őket a beteges marhaságaikkal együtt, majd kiépíti a saját rendjét.

Ezt figyelhetjük meg a nyugati egyetemeken futó "gender studies" meg "african culture" meg a többi politikai indoktrináló központokban (Frankfurt School, 68-asok, kulturális marxizmus, etc). Egyébként Magyarországon a politológia a jó öreg kommunista professzorainkkal ugyanez pepitában, "trianon jogos vót", meg minden egyéb amit csak szeretnél.

Lényegében a velük való bármiféle interakció teljesen és totálisan felesleges. Ők éppen ezért léteznek - hogy foglalkozz velük. Ezzel keltenek zavart, ezzel bontják le a társadalmakat. Aki azt gondolja, hogy ezen szerencsétlenek halmaza az, aki TÉNYLEGESEN tönkretesz minket, az nem lát tovább az orránál.

És nagyon úgy tűnik, hogy egyes emberek vagy nem akarják ezt látni (Vona, Trump, AFD, PEGIDA, Putin, meg a többi kontrollált ellenzék), vagy őszintén elhiszik, hogy a vörösre festett hónaljú feministák és black history month-ért vonyító senkik irányítják a világot.

2016. szept. 25. 18:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!