Szerinted ha Kossuth vagy Széchenyi élne akkor melyik pártra szavazna?
szabadságharcos xD xD xD mióta a börtönben ül tényleg harcol a szabadságáért...
mitől szabadságharcos? attól hogy felbujtotta az embereket a rongálásra, arra hogy törjenek zuzzanak? tényleg jobb lett ettől az országnak azóta kánaán van mióta kövekkle bedobtak bár üzletet meg felgyujtottka pár autót a hazánkért... vagy attól szabadságharcos hogy megrongált egy emlékmüvet? megyek minjár itt kaposváron a petőfitérre letöröm a petőfi orrát és én is szabadságharcos leszek.. na?
A liberalizmus kora leáldozott, abban a korban lehet, hogy én is liberalizmus mellett álltam volna, de most már ennél liberálisabbak ne legyünk már! Vége!
Egyértelműen Jobbikosok lennének, viszont igyekeznének megbuktatni ezt a láthatóan rosszul működő demokráciát. Petőfi pedig tényleg ott ülne Budaházy mellett...
Kossuth Konföderációt akart, és ehhez az EU áll a legközelebb, ergo Kossuth soha nem szavazna a Jobbikra.
Széchenyi még talán, de ő is inkább FIDESZ, de akkor ő már csókos lenne (párton belül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!