Ehhez mit szólnak az Orbán Viktort, a kormányát, és a Fideszt ócsárlók?
Most akkor a Merkelt szidók mit szólnak ahhoz, hogy fellendítette a német gazdaságot?
Másrészt nem nehéz úgy, hogy az EU pumpálja Magyarországba a pénzt, az lenne csoda, ha a gazdaságunk ebben a piaci helyzetben ilyen támogatásokkal nem nőne. Majd 2019 után (ha marad addig a Fidesz) meglátjuk...
Ja egyénként szívesen megnézném az eredeti oldalt, mert ez többet utalgat a liberálisokra és szidja őket, mint amit Orbán eredményeiről ír.
Amúgy nem találtam sehol sem, de itt is nagyon dícsérik, szintén neves lapnál:
bár, ha jobban megnézzük a szerzőt, rögtön lejön, hogy valami rendelt cikk lesz..
Nekem Ceaușescu és a román gazdasági csoda jutott eszembe.
Ott felszámolták az államadósságot, de milyen áron. Beledöglött az ország.
Ezek a mutatók nagyon szépek. De kivándorolt félmilló honfitársunk, az egészségügy még mindig romokban, az oktatás színvonala csapnivaló, a szociálisan rászorulók megdögölhetnek. Nem arról kellene szólni a kormányzásnak, hogy az átlagember számára élhető országot teremtsen a kormány ? Ez lenne az a jóléti állam amit akartunk ?
Kik a hasznon élvezői ezeknek a számoknak ?
Biztosan nem a gyári munkások, akik átszámítva 3-4 euros órabérért robotolnak 3 műszakban.
Azért elismerem, hogy legalább nem kell menni tapsolni május elsején. De meddig ?
Csak azt,hogy 9 éve melózom és érdekes módon 6 éve nem nőtt a fizetésem mióta ezek kormányoznak,inkább picit csökkent.(MSZP alatt legalább többet kerestem kb 10-12 ezer forinttal havonta.)
Mandinert meg nem olvasok,mert erősen kormánypárti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!