Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz, hogy az...

Mit szóltok ahhoz, hogy az egyesek szerint nácibarát Takaró Mihály műsort kap az M5-ön?

Figyelt kérdés
van itt olyan akit tanított? engem ja
2016. szept. 22. 21:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Erre nem válaszolnék, mert felismerhetővé tenne.
2016. dec. 14. 22:08
 12/15 A kérdező kommentje:
szóval te is a tanítványa voltál
2016. dec. 15. 06:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem. :-)
2016. dec. 15. 18:38
 14/15 A kérdező kommentje:
nem derül ki mondd már:)
2016. dec. 15. 18:50
 15/15 anonim válasza:
Én dolgoztam együtt vele. Borzalmas ember. Nagyképű, dölyfös, egyáltalán nem olyan zseniális egyéniség, mint amilyennek eladja magát. Mindig volt néhány kedvenc tanítványa, természetesen lányok, akiknek időnként igencsak kétértelmű megjegyzéseket tett. Valóban azt tartotta a Nyugat c. folyóiratról, hogy az csak egy kis példányszámú zsidó lapocska.... Irodalomtörténész gyanánt reklámozza magát, de semmilyen,még doktori fokozata sincsen, mezei magyartanár, csak irigy, rettenetesen irigy másokra, akiknek van bármilyen tudományos fokozatuk. Jobb híján templomi alagsorokban tart irodalmi előadásokat, ezekben az egyoldalú látást szenvedélyes előadásmódja leplezi. Törtető és taposó. Messzire kerültem őt, minden közösségben csak a megosztást hozta. Csak az ő véleménye létezett, már-már betegesen ragaszkodva bármihez.
2019. febr. 28. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!