Tudta, hogy Szijjártó péter egy BBC interjúban elismerte, hogy nincsenek Londonban NO-GO zónák, ahol a migránsok átvették volna a hatalmat?
Még jó, hogy a brit kommentelők nagyrésze Szijjártóval ért egyet...
A BBC-ről mindenki tudja, hogy egy hazug, libsi propaganda csatorna.
"Eszerint nem nagyon sikerült barátokat szereznie Petikének a nyilatkozataival Magyarország számára."
olvasgatva a kommenteket, én úgy látom, hogy de...
Kérdező! Sőt a kérdésedből hogy elfogult vagy. Én nagyon utálom a Fideszt, de ebben Szijjártónak igaza van. És nem azért mert ő találta ki, hanem mert ezek léteznek.
Én voltam Londonban és ha nem hiszel no-go zónában, ajánlom neked Peckham Rye, Brixton, Tottenham, Tower Hamlets és Elephant and Castle környékét és rájössz hogy igazunk volt.
Érdemes megnézni ezt a videót a kommentek miatt a BBC Newsnight Facebook oldalán, ott bizony nem a műsorvezetővel értenek egyet.
A BBC nem vesz tudomást a no-go zónákról, mert hiába "demokratikus" országról van szó, ott ez tabu, beszélni mernének, már a vezetők az utcán lennének és rasszistának bélyegeznék őket meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!