Miért tart Orbán népszavazást a menekültek szétosztása ellen, amikor egy éve még ő maga vetette fel egy világkvóta ötletét? Ez így nem ellentmondásos?
1 éves a cikk (2015. október 01.)
"A miniszterelnök felhívta a tanácskozás részvevőinek figyelmét arra, hogy keresztény országból érkezett, és hangsúlyozta, hogy "a keresztény hozzáállás nem tűr meg semmilyen muzulmánellenes politikát"."
""Mindannyiukat felhívom, hogy csatlakozzanak azokhoz az erőfeszítéseinkhez, amelyek célja a muzulmánellenes hangulat terjedésének megakadályozása" - jelentette ki."
Ezeket mondta Orbán 1 évvel ezelőtt a saját szájával.
Ja... Észak Korea is befogadhatná őket.
Ott ha megütnének egy Koreait mennének a Túlvilágra.
Mindenhol azt kellene, minden kis bűnért halál.
Egyből nem ugrálna egy feka se.
11:27
"Az egész bolygó hatalmas Európához képest, így adott területre kevesebb ember jutna."
De, ha vki előáll egy kvóta ötletével, és ezután elsőként jelenti ki, h mi aztán egy darabot sem fogadunk be, az kicsit nem gerinctelenség?
"Ha nem ezreket akarnának hozzánk küldeni"
Nem is akarnak ezreket hozzánk küldeni. Alig 1300-at akarnak, a több mint 100 ezerből.
"hanem 5-öt, akkor aligha lenne bárkinek is ellenvetése."
Mint már írtam, a Fidesz egyetlen menekültet sem akar befogadni, nemhogy 5-öt.
Kérdező, hát nézd már meg, hogy hányan kaptak menedékjogot az idén.
És biztos vagyok benne, hogy túl jóindulattal.
A genfi egyezmény szerint "küldött" menekült nem is kérhet menedéket, mert csak ott menekült, ahol először "találja magát".
Tessék megnézni az eredeti angol szöveget, sokszor -gondolom, nem véletlenül, mert egyszerű a szöveg- rosszul idézik magyarul.
"Ha etnikai csoportok nem képesek együtt élni, akkor nem kell együtt élniük. Ennyi"
Szerintem meg a cigányt meg az arabot kellene szívatni mert megszolgálták és nem átesni a ló másik felére, és pont ettől veszélyes az uszítás, mert valaki itt már "fekázott" is. Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!