Mit szóltok ehhez? Most találtam, kicsit nagyot néztem. Én kicsit másképp ismerem a történetet, ti is? Ezek ennyire nem voltak képben?
SZDSZ-es iromány 2008-ból
"A közelmúltban, Nyíregyházán tartott Magyar Gárda-rendezvényen azt is nyilvánvalóvá
tették, hogy továbbra sem a parlagfüvet, hanem a magyar kisebbségeket kívánják kiirtani ,
továbbra sem magyar, hanem nyilas hagyományok ápolói .
A fenti ügyeknél még kevesebbet tudunk a legutóbbi, de talán legdurvább esetr ől:
Galgagyörkön a sajtóhírek szerint megtörtént a legújabb magyar demokrácia első , nyílt
romaellenes pogromja. Megtörtént az, amit elképzelhetetlennek tartottunk : hogy 2008.
júniusában Magyarországon szervezett félkatonai szélsőjobboldali csapatok törik rá az ajtót
éjszaka magyar polgárokra, kidobálják őket házaikból, felgyújtják mindenüket."
Tipikus példája a suttogó propaganda koncepcionálásának.
Egyszerűen ha ez vagy bár mi hasonló be lenne bizonyítva, vagy csak bizonyító erejű információja lett volna bár kinek, az már a kampányban a médiákban izzana.
2- A4 papír a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!