Ti örülnétek ha menekültet telepítenének, menekültáborokat hoznának létre a közeletekbe?
Bíró Miklós nevű felhasználó válasza:
Kossuth Rádió ma reggel. Egy magyar kamionost vert össze Franciaországban négy migráns. Szerencséje volt talán, vagy Isten segítsége, hogy egy francia sofőr hívta a mentőket és a rendőrséget. A magyar sofőr most kórházban van ott. Hazudozók! hazudjátok le ezt is.
Más: Sokáig kínzott a gondolat, Hogy képes akkora közönnyel, hidegvérrel levágni egy ember fejét a gyilkos, mint ahogy láthattad te is a TV-ben. (Ezt is lehazudhatod,te már annyira belejöttél a hazudozásba, mellébeszélésbe, hogy élni se tudsz nélküle. Ezért vagyok ilyen engedékeny, kegyes hozzád.)
Aztán megtudtam. az is hitük: akiket megölnek,az majd az ő szolgájuk lesz a paradicsomban.
Ne dumálj közbe! Nem Orbán Viktor mondta ezt nekem,hanem Professzor Doktor Papp Lajos szívsebész orvos.Nem közvetlen találkozás volt, csupán a NET-en tartott előadásaiból tudom. (Hazudd le ezt is! Vigyázz , a NET-en van!)
Ungorkodók! Közöttetek sokan vannak trollkodók, hogy milyen sokba kerül ez a szavazás
Magyarok! Volt idő, mikor a magyar ember vért is adott hazájáért.
Most csupán el kell menni NEM-el szavazni.
NE HAGYJ magamra!
Szerintetek Bíró Miklós nevű felhasználó
a, egy troll
b, fideszes bérkommentelő
c, szimplán hülye?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!