Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti örülnétek ha menekültet...

Ti örülnétek ha menekültet telepítenének, menekültáborokat hoznának létre a közeletekbe?

Figyelt kérdés
Esetleg fogadnátok be otthon háborús menekülteket? Segítenétek az ellátásukba?

2016. szept. 19. 23:59
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Kedves Miklós. Nem sittemben hanem siettemben van helyesen írva. 😃
2016. szept. 22. 21:37
 22/26 anonim ***** válasza:
És ha börtönben ül? :D
2016. szept. 22. 22:08
 23/26 anonim válasza:
Ja, erre nem is gondoltam. 😊
2016. szept. 22. 23:09
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

Bíró Miklós nevű felhasználó válasza:

Kossuth Rádió ma reggel. Egy magyar kamionost vert össze Franciaországban négy migráns. Szerencséje volt talán, vagy Isten segítsége, hogy egy francia sofőr hívta a mentőket és a rendőrséget. A magyar sofőr most kórházban van ott. Hazudozók! hazudjátok le ezt is.

Más: Sokáig kínzott a gondolat, Hogy képes akkora közönnyel, hidegvérrel levágni egy ember fejét a gyilkos, mint ahogy láthattad te is a TV-ben. (Ezt is lehazudhatod,te már annyira belejöttél a hazudozásba, mellébeszélésbe, hogy élni se tudsz nélküle. Ezért vagyok ilyen engedékeny, kegyes hozzád.)

Aztán megtudtam. az is hitük: akiket megölnek,az majd az ő szolgájuk lesz a paradicsomban.

Ne dumálj közbe! Nem Orbán Viktor mondta ezt nekem,hanem Professzor Doktor Papp Lajos szívsebész orvos.Nem közvetlen találkozás volt, csupán a NET-en tartott előadásaiból tudom. (Hazudd le ezt is! Vigyázz , a NET-en van!)

Ungorkodók! Közöttetek sokan vannak trollkodók, hogy milyen sokba kerül ez a szavazás

Magyarok! Volt idő, mikor a magyar ember vért is adott hazájáért.

Most csupán el kell menni NEM-el szavazni.

NE HAGYJ magamra!

2016. szept. 23. 14:25
 25/26 anonim ***** válasza:

Szerintetek Bíró Miklós nevű felhasználó

a, egy troll

b, fideszes bérkommentelő

c, szimplán hülye?

2016. szept. 23. 17:02
 26/26 anonim ***** válasza:
ugye te most tükörbe néztél
2016. szept. 23. 17:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!