Az unióban miért nem akarják a magyarok közösen megoldani a közös problémákat? Miért szidjuk a románokat amikor mi is pont olyanok vagyunk?
" Nem mert 1500 ember ellátása pár hónapig nem tétel meg a fidesz megmondta hogy a cigók segélyeiből fognak lecsippenteni."
És ez biztos, hogy pár hónapig csak? Mert szerintem nem fog rendeződni a helyzet a közel-keleten annyi idő alatt.
Mondjuk ha akár évtizedeket számolsz hónapokban akkor lehet...
Egyébként tudják már, hogy a segélyekből lesz lecsippentve?
Érdekes lesz annyi biztos! :)
"Akkor már az nem zavar ilyen esetben ha nem a hazai szegényekre, vagy az egészségügyre, oktatásra, egyebekre fordítanák a migráns eltartás helyett?"
Azokkal eddig sem törődött a kutye sem. Ha jön külföldi csöves, akkor felháborodunk, hogy a magyar csövesre költsünk! De nem költöttünk eddig se sokat rájuk. Amikor stadion van, meg múzeumköltöztetés meg minden sokadrendű és teljesen felesleges szar, akkor hol van a magyar csöves? Ugyan már! Ha nem jön a migráns, akkor sem fog többet kapni a magyar szegény...
11
itt csak a menekültkérelem elbírálása alatt lesznek aztán viszik őket a végleges befogadó országba.
#10 "Nem mert 1500 ember ellátása pár hónapig nem tétel meg a fidesz megmondta hogy a cigók segélyeiből fognak lecsippenteni."
Jaj, hála istennek! Már úgy aggódtam! Rendesen féltem tőle, hogy mi lesz, ha a Fidesz-oligarcháknak szétlopkodott közpénzből kell esetleg lecsippenteni a menekültek ellátására valót! De megnyugtattál, hála az égnek, ott van a segély, abból is le lehet faragni!
Helyes, nem élném túl, ha olyan tehetséges magyar emberek kárára menne a dolog, mint Mészáros Lőrinc, vagy Matolcsi György (istenem, még a gondolat is elborzaszt, hogy nekik nélkülözni kelljen!)...
De olyan jó, hogy a FidAss sosem fogy ki a jó ötletekből! Tényleg így a helyes. Javaslom továbbá, hogy az egészségügyből és az oktatásból is csoportosítsanak át, ha föltétlenül muszáj, csak nehogy a zsebremutyi rovására menjen a dolog, mert azt nem élem túl.
Nem bírom nézni, ha egy oligarcha sír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!