Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 40 év alatti családtagjaid,...

Gotland kérdése:

A 40 év alatti családtagjaid, rokonaid, ismerőseid kisebb, vagy nagyobb része tervez külföldre költözni (vagy költözött már)? Miért mennek nyugatra ha ott migránsok vannak, Magyarországon pedig szárnyal a fidesz óta a gazdaság is?

Figyelt kérdés
2016. szept. 17. 15:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

"Stadionok is folyamatosan épülnek, 2010 előtt nem volt stadionra pénz."

Kár hogy a focit pont utálom. Németeknél is agyfszt kapok, amikor felújítják a stadiont, meg 3 uszodát bezárnak, mert "nem éri meg".

2016. szept. 17. 15:45
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

"Vateráról rendeltem orbán festményt is már."

Tereskovától? :D

2016. szept. 17. 15:46
 13/23 anonim ***** válasza:
30%

Nem tervezi senki, mert szereti a hazáját, az anyanyelvét, a munkája is ahhoz köti, szeret itt élni, szereti a magyarokat - ellentétben veled.

"Csak átlag fideszest játszok"

Olyan ember nincs, csak a statisztikában adatok. Játsszál inkább azzal, ami a lábad közé nőtt, az talán van, ha nincs, peched van, akkor azzal játssz. Van még kérdésed?

2016. szept. 17. 16:02
 14/23 A kérdező kommentje:

ma 16:02

Hűha. Azt kéred, hogy magamhoz nyúljak? Remélem, nézni nem akarod. Nem is tudtam, hogy ennyi perverz van ezen az oldalon.

2016. szept. 17. 16:05
 15/23 anonim ***** válasza:
19%
nem nincs sok, csak te. Az fel se tűnt, hogy magyarellenesnek tartalak, ennek is oka van.
2016. szept. 17. 16:08
 16/23 anonim ***** válasza:

"Magyarországon pedig szárnyal a fidesz óta a gazdaság is?"

Igen. :-)

2016. szept. 17. 16:16
 17/23 A kérdező kommentje:

ma 16:08

A szexuális témát a politika szekcióba te keverted ide, nem pedig én, rózsabimbó.

Messziről jött ember, (főleg egy idióta) azt mondd amit akar, így arra felesleges is volt reagálnom.

2016. szept. 17. 16:33
 18/23 anonim ***** válasza:
47%

"Csak átlag fideszest játszok" - miután az nincs, ilyen ember nincs, azért javasoltam olyat, ami talán van (egy ócska régi beszólással) - érdekes, hogy az hogy embertelennek( "átlag ember") magyarellenesnek, hazáját nem szertőnek nyilvánítalak, az nem érint olyan mélyen. Marx és Freud apád jól elcsámcsogna ezen.

Szeretni kéne a hazát, az embereket.Amint vannak. Nem menekülne el annyi ember, "nem tántorogna ki" -ahogy József Attila mondta

*

József Attila:

S mégis, magyarnak számkivetve,

lelkem sikoltva megriad -

édes Hazám, fogadj szivedbe,

hadd legyek hűséges fiad!

Totyogjon, aki buksi medve

láncon - nekem ezt nem szabad!

Költő vagyok - szólj ügyészedre,

ki ne tépje a tollamat!

Adtál földmívest a tengernek,

adj emberséget az embernek.

Adj magyarságot a magyarnak,

hogy mi ne legyünk német gyarmat.

Hadd írjak szépet, jót - nekem

add meg boldogabb énekem!

[link]

2016. szept. 17. 16:41
 19/23 A kérdező kommentje:

ma 16:41

Ez vicces. Freud szerintem nem rajtam akadna fent, hanem rajtad. Lehet, hogy én nem foglalkozok egy olyan ismeretlen és névtelen ember kritikájával (inkább hülyeségével), aki még az anonim nicknevét sem meri felvállalni. Viszont te biztosan minden névtelen idiótával leállsz vitatkozni, illetve ismeretlen embereket nevezel hazaárulónak. Ez körülbelül a széllel szembe hugyozás kategória, illetve egyszerű pofátlanság.

Az pedig, hogy hazáját nem szerető embernek titulálsz, tényleg nem hat meg. A hasonló arctalan és gumigerincű egyedek neveztek már libsitől kezdve nácinak, fideszestől kezdve egészen komcsiig, és ezek kombójának is. Tehát az, hogy te mit mondasz névtelenül, nemhogy engem, de senkit sem érdekel.

Attól, hogy valaki kritikát fogalmaz meg az állammal és a kormánnyal szemben, még nem lesz hazaáruló, vagy hazáját nem szerető ember. - Ahogy Lukács is mondja "Ha megharagszom is, mindig Érte nem Ellene." Hiába is köpködnek annyira a turbómagyarok. Attól sem lesz hazaáruló valaki, hogy elvándorol egy jobb élet reményében.

Ha már annyira irodalom, annak idején Ady Endrét is hazaárulónak titulálták, csak mert a fejlődés híve volt, és a társadalommal, állammal szemben kritikát mert megfogalmazni.

Szóval ússz tovább rózsabimbó, mert totál feleslegesen erőlködsz, és még a végén befogsz kaksizni.

2016. szept. 17. 17:11
 20/23 anonim ***** válasza:
47%

Rémesen gyenge volt a revans - de jó, hogy a legjobb tarkónlövető filozófusunkat, Lukácsot idézted, nem tévedtem nagyot a hazaszereteteddel kapcsolatban (a nicknevem megmondhatom, nem érdekes, ahogy a tied sem, hisze nem az a neved) Folytasd csak az áskálódást a hazánk ellen, nem zavarlak tovább.

Anonim Anna

2016. szept. 17. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!