Magyarországot egy luxemburgi kommunista oktatja ki?
Ha valamelyik országot ki kellene zárni az EU-ból az pont Luxemburg.
Azaz ország az EU pénzmosodája.Rengeteg adóbevételtől fosztja meg a többi tagállamot.
Magyarország igyekszik a saját érdekeit érvényesíteni.És ez gyakran ütközik a liberális,baloldali, jobboldalinak hazudott liberális politikusok érdekeivel.
Az egész migrációs hiszti azért van, mert egyesek ezt a keresztény és fehéremberellenes kultúrmarxista társadalmi metódust ráakarják erőltetni a kelet-európai országokra.
A migrációs politika belügy.
A magyar politikusok józanabbik felének legyen akár Fideszes,Jobbikos vagy független fontosabb a nemzet, mint ezek a nemzetközi marhaságok, amiknek csak azok örülnek, akik olyan ideológiát vallanak, mint ez a luxemburgi kommancs.
" legalább meglátták az emberek az EU igazi arcát, a fenyegetőző, zsaroló fajtájukat. "
Ja, szerintem is fenyegetőzők, meg zsarolók, még azt sem hagyják, hogy az egyik legkisebb tagország vezetője szembeköpdösse őket. Hát hol itt a demokrácia?
Csak hogy tudd: hős vezéred Brüsszelben a kvóta MELLETT szavazott. Csak itthon nagy ám a pofája, odakint már nem annyira.
Amúgy a magyarországi kommunisták a betelepítés ellen szavaznak, amiről beszélsz, az az eurokommunizmus, a neoliberalizmus egyik válfaja.
@14:
"Orbán Viktor is megszavazta azt a közös uniós dokumentumot, amely támogatja a menekültek kvóta szerinti szétosztását a tagállamok között. Az EU-csúcs záródokumentuma szerint Magyarországra is érkezhetnek menekültek. Pedig a kormányfő a csúcstalálkozó előtt és után is arról beszélt: a legfontosabb feladata a menekültkvóták megakadályozása volt eddig is és lesz ezután is."
"Tény, hogy a brüsszeli csúcstalálkozó záródokumentumai között ott a menekültek más, uniós országokba áthelyezését tartalmazó nyilatkozat, és ezt az uniós országok minden vezetője, köztük a magyar miniszterelnök is aláírta."
"Orbán Viktor aláírásával ratifikálta az Európai Unió állam- illetve kormányfőit tömörítő Európai Tanács pénteki zárónyilatkozatát, amely mások mellett leszögezte: végre kell hajtani a menekültek szétosztásáról hozott döntést!"
" azonban így is sok még a tennivaló; különösen teljesen működőképessé kell tenni a tranzitzónákat, .... teljeskörűen végre kell hajtani az Unión belüli áthelyezési folyamatot;"
"Kovács Zoltán kormányszóvivő azt állította, hogy a pénteken elfogadott határozat csak a júniusi döntésről szól, amelyben az önkéntes befogadás szerepel, a decemberiről pedig nem. Csakhogy erre semmilyen utalás sincs a szövegben. Röviden tehát Orbán Viktor tényleg aláírt egy dokumentumot, amelyben szerepel a menekültek tagállamok közti elosztása"
Nagyon hirtelen ennyi elég lesz?
16#: mennyiségre igen, minőségre nem, úgyhogy ezt sajnos nem tudom elfofadni.
U.i. a nagyon hirtelen legközelebb ne 2 órát jelentsen.
# 17/17 Időpont tegnap 23:37
Szar dolog a kognitív disszonancia, mi? :-D
"minőségre nem, úgyhogy ezt sajnos nem tudom elfofadni. "
Hát pedig sajnos a köztévében ezeket a híreket nem fogod látni. A kormány saját médiája hatalmas lelkesedéssel hallgat a Vezér hasonló húzásairól.
De ugye azért tisztában vagy azzal, hogy
1. A Fidesz az Európai Néppárt tagja (és így Orbán Brüsszelben a Néppárt tagjaként szerepel)
2. A pártfegyelem köti Orbánt, vagyis a Néppárttal együtt szavaz
3. A Néppárt a kvótarendszer mellett szavazott
A következtetést pedig vond le magad.
"a nagyon hirtelen legközelebb ne 2 órát jelentsen."
Nem tudom, te hogy vagy vele, én nem ücsörgök folyamatosan a gépem előtt, hogy a válaszodat lessem.
Elnézésedet kérem, hogy ott mertem hagyni, és valami mással foglalkoztam. Majd igyekszem, hogy ez a jövőben ne forduljon elő többet, jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!