Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a zuglói taxis...

Mit gondoltok a zuglói taxis "balhéról"?

Figyelt kérdés
2016. szept. 14. 11:13
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Remélhetöleg kiderül idövel, hogy mi is történt?
2016. szept. 14. 11:20
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
A szegény taxisokat mindig csak bántják. Hogy rohadna le az összes kezük.
2016. szept. 14. 11:26
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Azt hogy ha például vasútállomáson erőszakosan rám akar mászni egy taxis hogy vegyem igénybe a szolgáltatását, akkor eljátszom azt hogy sikítozva futok el és érthetően tudatom velük eljátszott menekülésem okát, hogy félek hogy meglincsel ha nem fizetem ki neki az 1 km-es útért járó 200 000 Ft-os viteldíjat.

Miután az Ubert kikergették innen, mostantól elsőfokú vagy narancssárga színű taxisriadó lesz érvényben?

---

"egy taxis képviselet szerint viszont az utas is hibás lehetett." Így van, mivel igénybe vette az ilyenek szolgáltatását. Vagy menjen tömegközlekedésivel, gyalog, vitesse magát rokonával, ismerősével vagy gördeszkázzon de ne taxizzon ha már nincs itt az utasbarát Uber.

[link]

Magyarország egy olyan konyhakert ahol a haszonnövényt kapálják ki a gaz helyett, vagyis nem az Uber tette tönkre az ilyeneket hanem sajnos fordítva történt. És fordítva történik az üzleti életünk többi területén is, ezért mindenki sikítozva menekül külföldre.

"A szegény taxisokat mindig csak bántják"

Ha láttad volna a tévében a Csalóköznek (egy l betűvel) nevezett luxus lakóparkot amit korrupt vámosok, rendőrök és taxisok hoztak létre, akkor nem mondanád őket szegénynek.

2016. szept. 14. 11:34
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
A taxisok mindig is undorítóak voltak. Én ezek után nem tudom, hogy tényleg vegyem-e használatba bármilyen taxis szolgáltatást. Engem is mindig hatalmas kerülőutakon vittek el akárhová, volt, hogy 800 forintból megúszhattam volna, de 1600-at kellett fizetnem. Röhej. Akkor már inkább megyek gyalog. Úgyis keveset mozgok, nem árt egy kis gyaloglás.
2016. szept. 14. 11:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak nagyon szorult helyzetben utaznek taxical.
2016. szept. 14. 11:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen az, amikor az állam beleszól a személyszállítás piacába, monopolhelyzetben van egyetlen szereplő, aki bármit megtehet, szivathat mindenkit nyakra-főre következmény nélkül. Nincs verseny, ergo neked nincs választásod. Vagy taxival mégy, vagy tömegközi, vagy gyalog.
2016. szept. 14. 12:01
 7/10 anonim ***** válasza:
32%
Legalább valakinek volt annyi esze, hogy belinkelte a cikket amiről szó van...
2016. szept. 14. 12:19
 8/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
72%
Ungarische Wilkommenskultur.
2016. szept. 14. 12:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Az utas a hibás, minek jött Magyarországra?
2016. szept. 14. 13:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
25ezer Ft a Hajógyári sziget és a Margit sziget közötti útra? Hogy nem sül le... Ez aztán az országimázs... És még ezek sírtak, hogy szüntessék be az ubert.
2016. szept. 14. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!