A nemzeti dohányboltokra miért kell a fólia?
Mert ha látják,akkor egyből rászoknak?
Sok cigis dobozt láttam,mégse vagyok láncdohányos.
3as igen, nehezebb hozzájutni, és ez a dohánybolt érdeme, tényleg csökkent a fiatalok között a dohányzók száma, és ez jó!
bár ha tovább emelik az árát, akkor nem csak diákpénztárcából nem lehet majd kifizetni, hanem kereső felnőttek sem tudják majd megfizetni:D
De 3as! Nem azért csökkent a dohányzó fiatalok száma, mert nem láttak cigisdobozt az elmúlt pár évben! hanem azért, mert sokkal szigorúbban ellenőrzik, hogy ki jut hozzá! Dohányzó embert simán látni az utcán is....
Azon kívül meg... van ahol whiskysüvegekkel takarják ki a kirakatot:D
"Andizsuzsi miért vagy áldebil?"
Ja hogy én? Nem a rendelet? Gyerekek közt dolgozom, jelentem nem nehezebb hozzájutni. Elég egy nagykorú a társaságba, és megoldódik a probléma.
"Ja hogy én? Nem a rendelet? Gyerekek közt dolgozom, jelentem nem nehezebb hozzájutni. Elég egy nagykorú a társaságba, és megoldódik a probléma."
szerinted mennyivel kellemetlenebb valakit mindig megkérni, mint bejárni oda ahol köztudottan kiadják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!