Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik a jobb üzenet?

Melyik a jobb üzenet?

Figyelt kérdés

Szeretnék a kormány ellen szavazni. Erről nem is tud senki lebeszélni. Nem vagyok liberális még migráns párti, de mindenki tudja, hogy ennek igazi jelentősége nem lesz, csak arra lesz jó hogy mutogathatja Orbán, hogy "látjátok, én a nép érdekét képviselem, nem véletlenül választottak meg, stb.".

Tehát mi lenne a jobb üzenet: ha igenre szavaznék október 2-án vagy ha érvénytelenül szavaznék. Mindkettő egyértelmű üzenet, viszont nem tudom melyik lenne a jobb. Szerintetek?

2016. szept. 12. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Örülök hogy ilyenekre pazarlod az életedből azt az időt amit erre a szarakodásra fordítasz. Más dolgod nem lesz?

Hogy a kérdésedre is válaszoljak: Nem fogok szavazni sehogyan se, mert nem érdekel ez az egész megtévesztés.

2016. szept. 12. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Inkább maradj otthon. Az igen-szavazat Orbánnak segít, mert csökkenti az esélyét, hogy érvénytelen lesz a népszavazás az alacsony részvételi ráta miatt, érvénytelen szavazatra (olyan értelemben, hogy pl. átfirkálod a papírt) pedig tudomásom szerint csak a Kétfarkú Kutya Párt buzdít, így különösebben sok haszna nincsen, mert a népszavazás ellenzői inkább a távolmaradást javasolják.
2016. szept. 12. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Maradj otthon. Ha azt akarod hogy Viktor fizessen mihamarabb azért mert elvette az igazságunkat, akkor ne hagyd hogy érvényes legyen a szavazás.
2016. szept. 12. 20:30
 4/4 anonim ***** válasza:
90%
Orbán szarik rád is meg a többi állampolgárra is, akár szavaznak, akár nem. Neki csak a lé kell, amit tejeltek neki.
2016. szept. 12. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!