Miért fenyegeti Viktor a baloldali települések lakóit azzal, hogy menjenek NEMmel szavazni, különben "Migráns telepek lesznek"? Miért riogatja őket és kelt félelmet?
ma 20:09
Még tovább gondolva a logikádat, jó lenne ha a Orbán "reformjait", 128 új adóját is csak ti, a rajongói kellene megfizessétek és mi, akik nem szavaztunk rá mentesülnénk alóluk, nem?
Milyen logika?
Nem szavaztam Orbánra.
Ebben viszont egyetértek vele, a szavazás is erről szól.
Innentől kezdve a logikád semmit nem ér.
"Teljesen igaza van ugyanis ha miattuk hiúsúl meg a népszavazás, akkor vállalják a felelősséget a többmillió migránst"
En siman belemennek ebbe, ugyanis 1200 az nem tobb millio (ujabb magasan iskolazott egyen lehetsz), ha cserebe ennek a megyenek nem orban viktor lenne a miniszterlnoke.
Én is Orbánra szavaztam, már többször is. De ez amit most csinálnak, semmi más mint cirkusz. Olvasom a kommenteket..... Sajnos szépen működik a propaganda, jól dolgoznak a kék plakátok. A pánikkeltésre mindig is fogékonyabbak voltak az egyszerűbb gondolkodású emberek. Már bocsánat, de ez van. Nem migránsmilliókkal kell riogatni. Akik jönnek, meg kell őket csúnyán szűrni, aki nem illeszkedik be az mehet Isten (vagyis Allah) hírével.... Ez egy rakás ember, nyilván vannak közöttük rosszak is, ahogy a magyarok között is szép számmal. Eleget ismerek.
Orbán mindig is a nyugdíjasok, szegényebb illetve az iskolázatlanabb emberek nyelvén próbált beszélni. Okosan. Nem véletlen hogy nagyvárosokban sokkal több az ellensége (=ott laknak általában a szélesebb látókőrű, esetleg tanultabb, értelmesebb(?) emberek)
Nem akartam ezzel senkit megbántani, ez sima statisztika.
Ahogyan a jobboldali nézetek is jellemzően a fent vázolt embereknél hódítanak.
O.V. ezekre épít. Ezért építi le a közép-és felsőoktatást is módszeresen, mert nem kell neki túl sok értelmiségi. Elég ha van bőven éhbérért dolgozó közmunkás. Azt úgy vezeti meg ahogy akarja.
# 14/14
Ennél szebben és világosabban nem is lehetne megfogalmazni azt, ami a véleményed a helyzetről!
Teljes mértékben egyetértek veled!
Ment a zöld mancs!
Nagyon szépen orbánoztál egyet, de semmi több.
Még mindig nem értem, hogy a migránsimádóknak mi baja van azzal az ötlettel, hogy ők kapják a migriket.
17: Az hogy azt gondolod - sajnos sokakkal egyetemben - hogy vannak migránsimádók, az téged minősít. Ha elmegyek egy koldus mellett és nem rugok belé hanem adok neki egy százast, egy kiflit a szatyromból, vagy csak egy mosolyt, az nem azt jelenti hogy imádom. Annyit jelent, hogy ember vagyok (legalábbis e cselekedetem alapján). Nem tudom, érted-e.
Ahhoz mindenkinek van joga hogy azt utáljon akit akar. Ahhoz viszont nincsen joga semmilyen kormányzatnak hogy közpénzen szítsa a feszültséget és gyűlöletet egy olyan jelenség (akarom mondani: emberek) ellen ami közel sem olyan rémisztő mint amilyennek beállítják. Igen, k. sokan vannak. Igen, rengetegen vannak közöttük elkeseredett, elenyésző százalékban akár elvetemült emberek is. Azonban ez mind kezelhető, ha nem kamuszavazást hirdet a kormány (aminek borítékolható eredményét majd lobogtathatja mostantól két évig kampánycélzattal) hanem értelmes módon kezeli a menekülteket. Aki menedékjogot kér, azt a nemzetközi törvények alapján kell elbírálni, azonban ezeket a törvényeket szigorítani kellene ebben az esetben. De nem ez történk, hanem megy a pánikkeltés ezerrel. Migránstelep? Hol?
A terv szerint kapnánk alig 1300 LEGÁLISAN MENEDÉKSTÁTUSZT KAPOTT, ellenőrzött embert IDEIGLENESEN. Érti kedves? Nem ideköltözik, hanem menekültstátuszt kap. Ha kiderül közben róla hogy rendes, tisztességes ember akkor miért ne lakjon itt? Elmondom, hogy eddig ennél sokkal több muszlim lakott, lakik itt velünk. Senkinek nincs velük gondja, azaz semmivel sem különböznek tőlünk, csak nem esznek oldalast... Viszont ott szoktunk mindannyian náluk falatozni gyros-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!