A magyarok többsége miért dől be a baloldal oroszellenes kampányának?
Én úgy látom, hogy a 2014-es ukrán zavargás előtt a magyarok többsége szerette az oroszokat.
Sokan elismerték történelmi eredményeiket, Nagy Péter cárt, manapság Putyint, még az ortodox keresztény vallást is szimpatikusnak tartották.
A magyar munkás úgy érezte, hogy az orosz munkás mindennapos viszontagságai közel állnak hozzá, és a világnézetben sincs különbség.
Két éve azonban kitört a Nyugatbarát Ukrán Forradalom. A Baloldal és a Nyugat Ukránbarát kampánya olyan sikeres volt, hogy sok embert eltávolított az oroszokkal való testvériségtől és a magyargyűlölő ukránokat kezdték el kedvelni, az oroszokat meg mind őrülteknek, barbároknak, primitíveknek nevezni.
Miért hisztek ebben, mi a baj az oroszokkal? Egy dicsőséges birodalom, ami sok szenvedést átélt már, sok ország tört már rá, és mégis itt vannak!
https://www.youtube.com/watch?v=Snuqdwhga6M
'A válasz 40%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 58%-ban hasznos válaszokat ad.
# 16/19 Időpont ma 23:06'
Lepontozónak üzenem, nézzen utána, milyen a lakosság megoszlása Kelet-Ukrajában nemzetiségek szerint. Mondom mindezt úgy, hogy nem vagyok sem Putyin-sem oroszbarát.
Van olyan, hogy az emberek maguktól az utcára mennek. Tekintve hogy a fél magyar történelem konkrétan erről szól, ezt talán nem tévedek nagyot a tök egyértelműnek tartom. De persze te is, csak hazudsz. Vagy 1848-ban is az amerikaiak szervezték meg a felkelést? 1956-ban is? És ugye már Rákóczit is az USA pénzelte, ugye? Ugyan létezni még nem igazán létezett, de az mindegy...
Kadhafit azért puccsolták meg, mert egy diktátor volt aki rendszeresen sértette az emberi jogokat. És teljesen bevallott volt a dolog. Mivel egy ilyet nem lehet csak úgy elrejteni. Nem tudom próbáltál-e már titokban tartani dolgokat, amikben minimum több száz embernek részt kellett vennie. Nem lehetséges. Putyinnak sem sikerült Ukrajnával, az USA-nak sem pl. a lehallgatásokkal. Minimális őszinteséggel mindenki számára nyilvánvalóak ezek az ügyek. És ezért is nem akartam belemenni. Aki szerint nem Putyin állt az ukrajnai események mögött, az vagy súlyosan retardált, vagy egyáltalán nem őszinte.
A török puccs az jó kérdés. Én el tudok képzelni több reális forgatókönyvet. Talán még az is lehet, hogy tényleg az USA szervezte, bár bizonyíték nincs erre se. Talán idővel kiderült. De az ukrajnai válság nem ilyen képlékeny kérdés.
Oroszország a mi szent államunk,
Oroszország a mi szeretett országunk.
Erős akarat, hatalmas dicsőség
a tiéd, örök időkre.
Légy dicső, szabad hazánk,
Testvéri népek hatalmas szövetsége,
Elődök adta népi bölcsesség!
Légy dicső, ország! Mi büszkék vagyunk rád!
A déli tengerektől a sarkvidékig
Terültek el erdeink és mezőink.
Egyedüli vagy a világon! Egyedül te vagy ilyen,
Isten védte szülőföld!
Tágas terület a vágynak és az életnek
Nyitnak nekünk az eljövendő évek.
Erőt ad nekünk a hazához való hűség,
Így volt, így van és így lesz mindig!
Könyörgöm, aki ENNYIRE szereti Oroszországot, és ENNYIRE Putyin seggébe bújik, az miért itt provokál Magyarországon? Miért nem megy ki, és telepedik le Oroszországban? Tárt karokkal fogadnák, jó reklám lenne nekik, hogy az EU-ból valaki Oroszországba emigrál.
Menj nyugodtan, éltesd Putyin elvtársat, és hagyd, hogy mi a velejéig romlott, dekadens Nyugat-Európához akarjunk inkább csatlakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!