Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek miért harsogják...

Szerintetek miért harsogják mindenhonnan azt, hogy munkaerőhiány van Magyarországon, mikor legalább 2-300 000 munkanélküli van?

Figyelt kérdés
Nekem van egy elméletem ezzel kapcsolatban, mert pedzegetik, hogy külföldről kellene bérmunkásokat behozni, mert már a gyümölcsöt sincs állítólag aki leszedje!

2016. szept. 8. 14:28
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
38%

Kedves előző sajnos rajtad kívül is sokan vannak még ilyen bináris gondolkodású alakok. Te kétféle ember ismersz, az egyik nyelveket tudó "magasan képzett" és húz el innen, a másik léhűtő semmihez sem értő.

Ez a gondolkodásmód alkalmas arra, hogy harácsoló politikus gond nélkül lehessen itt gátlástalan, hogy profithajhász vállalkozó és multi rabszolgának képzelje a munkavállalót és ez normálisnak számítson, és főleg, hogy a világ kétpólusú legyen: van az "okos" gazdag "majd én megmondom mit leszek kegyes elvégezni" típusú ember a hasonló közösségben, és van a semmirekellő parazita, akiért nem kár.

A te szemed barátom nem veszi észre a világ sokszínűségét, és azt, mitől torzul egyre inkább. Hát elmondom, ha nem is tetszik neked: sokféle rendszer, sokféle ember van, és a torzulás a hozzád hasonló gondolkodásmód szaporodásából következik.

2017. jún. 26. 07:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!