Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan lett a kétfarkú kutyákn...

Honnan lett a kétfarkú kutyáknak ennyi pénze? Oké hogy a vicc fontos és vicces, de kinek van a mai Magyarországon ennyire sok pénze viccelődésre?

Figyelt kérdés

2016. szept. 8. 00:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is adtam egy keveset. És jé, nincs hitelem, és éhen halni sem fogok
2016. szept. 8. 09:26
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
én nem adok pénzt gyűlöletkeltésre
2016. szept. 8. 10:07
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

"én nem adok pénzt gyűlöletkeltésre"

Ha valaki ironikusan rámutat, h a másik fél álláspontja miért tarthatatlan, az gúny, de a gyűlöletkeltéstől messze van.

2016. szept. 8. 10:48
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

a másik fél tényeken kívül mást nem használ

a mkkp véleménye pedig egyértelmű gyűlölet

most láttam, hogy úúúúristen ATOM érted ATOM mint csernobill erőművet akar a kormány!!!

csapjuk be az ostoba embereket ezaz mkkp!

a dihirdogén peroxiddal nem akarnak rémisztgetni? mert az is a kormány legitimitásával kerül ám a csapba :@!!!

2016. szept. 8. 11:07
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

12:

Akkorcezek szerint nem adózol. Jó neked.

2016. szept. 8. 11:09
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

14:

Milyen tények? Még a bíróság is kimondta, hogy ezek nem tények, hanem vélemény, ezért nem kérhető számon.

Azért nagyon el lehetsz távolodva a valóságtól, ha neked a kétfarkú kutyapárt plakátjai a gyűlöletkeltőek, míf a kormanypropaganda tények. Úgy tűnik nálad jól működik az agymosás.

2016. szept. 8. 11:11
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

én úgy tudom nem a bíroság, hanem a kúria, és nem ezt mondta :)

(hanem pont nem nektek adott igazat :))

2016. szept. 8. 11:17
 18/23 anonim ***** válasza:
18%

Sörös Gyuritól kapják ők is a pénzt korlátlanul, mint a többi álcivil szervezet.

Csak a gúnyolódáshoz és a romboláshoz értenek.

2016. szept. 8. 13:32
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Sajnállak kérdező, hogy nincs humorérzéked. Sőt, hogy komoly problémáid vannak a humor értelmezésében.

Komoly világirodalmi szerzők az iróniát, pamfletet és a humor számos más formáját nem viccnek szánták, hanem fegyvernek orbitális baromságok bemutatására. Az örökbecsű Tanú című filmben Virág elvtárs kiszólása "a nemzetközi helyzet fokozódik" nem vicc, hanem a politikai ismerethiány, a rosszul megválasztott bizalmaskodás, a fogalmazási alultápláltság, egyszóval a tömény butaság tömör bemutatása. A humor egyszerűsége és tömörsége gyakran jobban rávilágít egy probléma összes bornírtságára, mint egy hosszú elemző értekezés.

2016. szept. 8. 15:44
 20/23 A kérdező kommentje:
A vicc és az abszurd rávilágíthat egy-két problémára, de nem kell a véleményből propagandát csinálni, és egy népszavazást ellen kampányolni, amire sok pénzt költenek. Ez egyben állam ellenes dolog. Annak ellenére mondom, hogy a Fidesszel sok mindenben nem értek egyet, és akár a kérdést sem tartom jónak. És a Fidesz kampányát is elítélem, mert mint mondtam senkinek nem lenne szabadna propagandát csinálni egy népszavazási kérdés kapcsán, hiszen éppen a torzítatlan vélemény felmérése lenne a cél. És ezt a Fidesz éppúgy torzítja, mint a kétfarkúak céljuk szerint. De ha úgy alakul, hogy megkérdezik, ráadásul sok pénzt költve a népszavazásra, akkor azt bojkottálni direkte államellenes. Egyénileg dönthet úgy az ember, hogy nem szavaz, mert nem jár bírság érte jelenleg, de ezt ne reklámozza. A másik meg az, hogy a viccel önmagában nem jutunk előbbre, nem old meg semmit. Az ok lenne, ha kétfarkúak csinálnának is valamit, lenne tervük, és beszállnának a valódi politikába, de nem teszik, mert viccelődni könnyű, de valóban felvállalni a felelősséget és a munkát már nincs bátorságuk. Ez abból is látszik, hogy nem hajlandók, egyetlen tagjuk se, nem vicceset mondani, hanem bármi valódit. Vagyis ha mondjuk megszavazná őket valaki, nem is tudhatja, hogy mit csinálnának, vagyis a demokráciát önmagában veszik komolytalanul. Ami ugyancsak jogos lehet, de ezzel nem fogják alulról sem megdönteni a jelenlegi demokráciának kinéző nem demokráciát.
2016. szept. 9. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!