Honnan lett a kétfarkú kutyáknak ennyi pénze? Oké hogy a vicc fontos és vicces, de kinek van a mai Magyarországon ennyire sok pénze viccelődésre?
"én nem adok pénzt gyűlöletkeltésre"
Ha valaki ironikusan rámutat, h a másik fél álláspontja miért tarthatatlan, az gúny, de a gyűlöletkeltéstől messze van.
a másik fél tényeken kívül mást nem használ
a mkkp véleménye pedig egyértelmű gyűlölet
most láttam, hogy úúúúristen ATOM érted ATOM mint csernobill erőművet akar a kormány!!!
csapjuk be az ostoba embereket ezaz mkkp!
a dihirdogén peroxiddal nem akarnak rémisztgetni? mert az is a kormány legitimitásával kerül ám a csapba :@!!!
12:
Akkorcezek szerint nem adózol. Jó neked.
14:
Milyen tények? Még a bíróság is kimondta, hogy ezek nem tények, hanem vélemény, ezért nem kérhető számon.
Azért nagyon el lehetsz távolodva a valóságtól, ha neked a kétfarkú kutyapárt plakátjai a gyűlöletkeltőek, míf a kormanypropaganda tények. Úgy tűnik nálad jól működik az agymosás.
én úgy tudom nem a bíroság, hanem a kúria, és nem ezt mondta :)
(hanem pont nem nektek adott igazat :))
Sörös Gyuritól kapják ők is a pénzt korlátlanul, mint a többi álcivil szervezet.
Csak a gúnyolódáshoz és a romboláshoz értenek.
Sajnállak kérdező, hogy nincs humorérzéked. Sőt, hogy komoly problémáid vannak a humor értelmezésében.
Komoly világirodalmi szerzők az iróniát, pamfletet és a humor számos más formáját nem viccnek szánták, hanem fegyvernek orbitális baromságok bemutatására. Az örökbecsű Tanú című filmben Virág elvtárs kiszólása "a nemzetközi helyzet fokozódik" nem vicc, hanem a politikai ismerethiány, a rosszul megválasztott bizalmaskodás, a fogalmazási alultápláltság, egyszóval a tömény butaság tömör bemutatása. A humor egyszerűsége és tömörsége gyakran jobban rávilágít egy probléma összes bornírtságára, mint egy hosszú elemző értekezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!