A Fidesz ott folytatja a "trükkök százait", ahol az MSZP abbahagyta?
Szerintem még Kormányt se alakított Te kis Előre Rettegő!
Várd meg a vasárnapi választást,aztán meg a Kormányalakítást!
egyrészt szerintem igen, másrészt pedig sejtésem szerint inkább újrakezdi, hisz üres a zsebük.
de hagyjuk inkább ezeket a kérdéseket, meglátjuk.
miért kell támadni a fideszt, mikor még kormányt se alakítottak?
a nép demokratikusan megválasztotta, miért nem lehet elfogadni?
kormányoznak egy ideig aztán ítélkezünk, előre ne!
Ez az!
Még kormányt sem alakítottak, de már kijelentették hogy "bocs de amivel 4 éve hülyítünk azt má most felejtsd el nagyívben." Már majdne azt mondják " mi a f akarsz még te csicska, behúztad az X akkó ideje hogy elhúzzá!
Ja hogy nem ezt ígértem, há mé? Mé vagy olyan ostoba hogy megválasztottál miközben nem mondtam én " az utolsó hetekben semmi" csak hogy szär van a palacsintába!
SZÉT ÉS SZANA,ÉS SZANA ÉS SZÉT SZÍVATTÁK AZ ÖSSZES FIDESZ FIRGS SZÁJÁT!
csak mikor fogják ez belátni az az a bárányok mikor fognak halgatni? " a békés bégetés helyet?
" miért kell támadni a fideszt, mikor még kormányt se alakítottak? "
már megy a maszatolás...
EU nak alázatot ígér
IMF nek megszorítást
adó csökkentés felejtős
már nem is kell megváltoztatni az alkotmányt pedig mennyire odáig voltak hogy kell a 2/3 alkotmány módosításhoz
....
Nem ígért az EU-nak alázatot és megszorítást se az IMF-nek. Nézd meg a nemzetközi sajtótájékoztatót.
Az alkotmánymódosítási szándékuk továbbra is megvan. A 4 fő 2/3-os törvényt akarják végrehajtani 1 éven belül, aztán a többi. Mellesleg a 4 fő 2/3-os törvény végrehajtásához szükség lehet az alkotmány módosítására is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!