A hvg az Fideszes hírportál? Mely nagyobb hírportálok, TV csatornák melyik párthoz tartoznak?
Ilyenekre lennék kíváncsi, hogy hvg, index, alfahír, stb. ha tudtok több jelentőset, akkor egészítsétek ki a sort légyszi.
TV csatornákról tudom pl. hogy M1, M4, TV2 az Fideszes, az RTL Klub ellenzéki elsősorban balliberális, de az ilyen Hír TV, meg ATV például kihez tartozik? Itt sem árt kiegészíteni, ha valami fontosat nem említettem.
Hír TV: Simicska TV-je. Kormányszócső volt, amíg össze nem veszett Simicska és Orbán, azóta varázsütésre kormányellenes jobboldali lett.
ATV: Hitgyüli TV-je, másodsorban ellenzéki balliberális.
Alfahír: Jobbikos oldal, a Barikádon keresztül, ami szintén jobbikos lap.
Index: Párthoz nem elkötelezett oldal, de ma leginkább kormányellenes irányvonalú. Tulajdonosa Spéder Zoltán, aki Simicskához hasonlóan szintén Fidesz-közeli volt régen (ha jól tudom), azóta viszont szembefordultak. (Régebben az Index is sokkal jobban kötődött a jobboldalhoz, de már évek óta erősen kormányellenes.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!