Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ország mely részen nincsene...

Az ország mely részen nincsenek munkahelyek?

Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 15:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
Pl. Keleti részen szabolcs vagy borsodban nem lehet elhelyezkedni.
2016. szept. 3. 15:41
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk úgy Pest megyét meg az Észak-Dunántúlt leszámítva mindenhol.
2016. szept. 3. 15:45
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

A faluvidékeken főleg. De amúgy sok helyen, Baranya, Zala, Somogy, Szabolcs (Nyíregyháza kivételével), Észak-Borsod, Hajdú-Bihar (Debrecen kivételével), Békés, Nógrád, Heves (Eger kivételével), Tolna, Dél-Fejér, Jász-Nagykun-Szolnok, Csongrád, Bács-Kiskun (Kecskemét kivételével).

Ezekben biztosan de még Vas és Veszprém megyében is sok helyen gondok vannak.

2016. szept. 3. 15:45
 4/15 anonim ***** válasza:
57%
Veszprémben, aki az egyetemen végez, azok talán 1%a fog ott állást találni. Hiába a Conti meg a Valeo meg a Maxon.
2016. szept. 3. 15:52
 5/15 anonim ***** válasza:
64%

Budapesten kívül kb. sehol sincs. Már a főbb megyeszékhelyeken (Debrecen, Győr, Miskolc) is bődületes iramban növekszik a munkanélküliség, de rengeteg olyan kistelepülés is akad, ahol 100%-os.

Kedvenc Viktátorunk ugye ígért 1 millió munkahelyet, és a maga módján be is tartotta - már csak annyi maradt!!!!!!!

2016. szept. 3. 16:01
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
Debrecenben nincs semmi munka, még a kevés ami van is harmadával bérezik mint a többi régióban.
2016. szept. 3. 16:06
 7/15 anonim ***** válasza:
74%
Az ország déli részéről is rengetegen utaznak fel északabbra. Tudod miért? Mert nincs munkahely. Ami meg van, ott is csak a szemétkedés megy, alacsony fizetésért. Nem értem. Nem látja senki, hogy egy életképes férfi sem tud megélni ebben az országban? Most már másfél millióan vannak kint. Hány embernek kell még kimennie, hogy meg lehessen élni? Nem értem!! Mire megy ez ki? Az ország vezetői már régóta milliárdosok! Mit akarnak még? Egy üres országot? Nem értem!
2016. szept. 3. 16:09
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

Budapesten kívül sehol sincs munka, csak az a poén, hogy a bérek azok ott is nagyon alacsonyak, az albérletárak viszont iszonyú magasak. Tulajdonképpen egy garzon albérletet fizetni pesten az egy magyar átlagfizetés.

Ezért van az, hogy sok helyen 2-3 ember is nyomorog egy szobában, és az ég világon semmi másra nincs pénze mint szarni és hugyozni.

Szóval aki fiatal, az ne Magyarországon tervezze a jövőjét, mert ennek az országnak nincs jövője. Egy jó szakma + angol, német középfokú nyelvtudás és Nyugat-Európában nagyon be fog jönni az élet, higgyétek el.

2016. szept. 3. 16:11
 9/15 anonim ***** válasza:
82%

16:09, az ő olvasatukban ezt jelenti a "népbarát politika". Megszavaztak minket, mi vagyunk az urak, innentől fogva a nép boldoguljon ahogy tud, vagy dögöljön éhen, kit érdekel, Túlélték a hasznukat,nincs rájük szükség.

Akinek ilyen barátai vannak, minek annak ellenség?:DDDDDDDDDDDD

De nincsen semmi gond. Hamarosan az utolsó keresőképes ember is elhúz külföldre mint a vadliba, és marad majd egy rakás politikus, egy rakás rétinéger, egy rakás börtöntöltelék meg egy rakás nyugdíjas, és majd mutogathatnak egymásra, ki tartsa el a többit. Még körjátékot is játszhatnak: "én kis kertet kerteltem, bazsarózsát ültettem..."

Jaj de jó lesz!

2016. szept. 3. 16:13
 10/15 anonim ***** válasza:
49%
Budapest és Sopron, ahol vannak munkahelyek, a többi rész halott. Húzzon el innen mindenki, aki még tud.
2016. szept. 3. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!