Támogatnátok egy kampányt, ami arra ösztönözné a magyarokat, hogy éljenek alacsonyabb életszínvonalon?
-Ne vásároljanak semmit a boltból, csak kenyeret, kefírt, zacskós tejet, párizsit stb.
-Ne utazzanak külföldre, maximum évente egyszer a Balatonra
-Ne legyen autójuk max valami 80-as évekbeli rozzant Golf vagy Opel
-Rendes boltok helyett a ruszki piacról vásároljanak
A szegényebb embereknek több értéke van belül, így valóban boldpgabbak.
A kérdés alapján azt mondanám talán, DE amint elolvastam a többit; Nem. Nem támogatnám. Az alacsonyabb színvonal csak rosszat hoz, inkább ront a magyar lakosságon és az ország helyzetén.
Én ehelyett olyan kampányt indítanék, hogy ne dobjunk ki kaját, ne szemeteljünk, ne vegyünk felesleges dolgokat meg ilyenek.
Aki nem ért egyet kérlek ne pontozzon le, cdak szóljon hozzá, mivel szerintem van jogom elmondani a véleményem a kérdezőnek. ;)
"de biztos vagy benne hogy a visszafejlődés kell a boldogsághoz?"
Jót nevettem az ősközösséges felvetésen. :)
A boldogság szerintem az igények megfelelő beállítása, illetve sok-sok nyugalom kérdése - azaz se nem fejlődésé, se nem külső dolgoké. Ezt már a kérdezőnek írom.
Az ukránok nagyjából a világ legboldogtalanabb népe.
De az egész feltevés marhaság.
"A szegényebb embereknek több értéke van belül, így valóban boldpgabbak."
Ez a legnagyobb hülyeség, amit a topikban olvastam, pedig elég nagy a konkurencia már a nyitókérdésben.
Nem olvastam el a többi hozzászólást, bocsi, de látta valaki a "A nevem Earl" című sorozatot?
Aki nem, annak elmesélem a kéri, de kérdés szempontjából a lényeg az, hogy a boldogság egy fontos tényezője valóban a hozzáállás/mentalitás.
Ettől függetlenül egy ilyen kampány nem reális, másrészt pedig hogy tudná felülbírálni azt az ezeregy másik reklámot pl. a TV-ben, ami pont az ellenkezőjét sulykolja az emberbe? Haszontalannak tartanám és a kormány szempontjából pedig önpusztítónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!