Mit gondoltok arról, hogy egy több magyar fiatal van, aki felveszi az Iszlámot? Ha a te gyereked vagy kistesód akarna muszlim lenni, mit szólnál?
Figyelt kérdés
2016. aug. 30. 17:51
2/19 anonim válasza:
örülnék, hiszen azt jelentené, hogy jó liberális elfogadó toleráns embert neveltem belőle
3/19 anonim válasza:
Megkérdezném tőle, hogy Jobbikos lettél fiam? Mert mint az Vonától tudjuk, az iszlám az emberiség utolsó reménysége...
5/19 anonim válasza:
Hol született ez a felmérés és mennyire igaz ? Hogyan aránylik ez a Krisna tudatú hívők számához ?
6/19 anonim válasza:
Leszrnám. Az érdekelne csak, hogy legyen jószívű, a többi részletkérdés, legyen keresztény, muszlim vagy hindu.
7/19 anonim válasza:
Ez ugye a "csakazigazatmondjukdetenyleg.hu"-ról vett információ? Vagy 888? :-D
8/19 anonim válasza:
az hogy ez a kérdés megszületett és ahogy elnézem az eddigi válaszokat, látszik milyen szinten fertőzte meg M.O.-t a neo-privitimizmus korszaka.
9/19 MZ.per.X válasza:
És mégis mit takar az "egyre több"? 1 helyett 2 fiatal?
10/19 anonim válasza:
Furán néznék rá, hogy buddhistának neveltük, mégis az iszlám tetszik neki...
De az ő döntése, ki vagyok én, hogy beleszóljak az ő lelki fejlődésébe. Ez az ő útja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!