Jobbik=LMP? " (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. ) "
Az LMP alapmottója, hogy lehet más a politika, de a jobbik is ugyanezt az elvet vallja.
Illetve mindkettőnek szélsőbaloldali a gazdasági programja.
Értem. Tehát ha egyezik az alapmottó, akkor már tulképp két ugyanolyan pártról beszélünk...
Remélem szavazni azért nem voltál.
Az LMP azt mondja, hogy lehet más a politka, de ők a gyűlölet mentes, nem egymás folytonos lejáratásáról szóló, az országért tevő politikáról beszélnek...
A Jobbiktól azt még nem halllotam, hogy lehet más a politika, de ők ebben a nem magyarság és a nem keresztény vallásúak ellehetetlenítését értik!
főnököd azt mondja, hogy lehetne más a fizud (kevesebb)
te azt mondod igen, lehetne más (több)
teccik érteni?
"63%-os" elárulom neked, hogy amikor az LMP a tipikus "raj" cigány gyereket pakolja ki a plakátra és azzal papol, hogy jujj lehetne nekik is ugyanannyi a fizujuk,
vagy amikor arról beszél, hogy a minimálbért lecsökkentenék, azzal mind mind gyűlöletet keltenek az emberekben.
mielőtt belekötnél, definiálom a raj cigányt aki a plakáton volt: pózoló, vagányan felöltözött, szétgombolt ing, alantas nézés. csak az arany hiányzik róla. egy kifejezetten liberális lmp-s haverom is megmondta, hogy ez speciel gusztustalan ahogy van.
"vagy amikor arról beszél, hogy a minimálbért lecsökkentenék, azzal mind mind gyűlöletet keltenek az emberekben. "
az lmp növelné a minimálbért.
Nem a két párt a hasonló, hiszen az egyik nemzeti a másik meg liberális, hanem az ország problémái.
Gyakorlatilag pontosan ezrt nem lehet teljesen más.
De hogy szerinted ez mit is jelent?
""Illetve mindkettőnek szélsőbaloldali a gazdasági programja.""
Mitől lenne szélső baloldali, ezt nem sikerűl megfejtenek.
Segítenél?
"vagy amikor arról beszél, hogy a minimálbért lecsökkentenék, azzal mind mind gyűlöletet keltenek az emberekben. "
az lmp növelné a minimálbért.
Valami belinkelnél arról hogy emelné, mert én is úgy olvastam hogy csökkentené!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!