Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért állnak ki a magyar...

Jeffrey Spender kérdése:

Miért állnak ki a magyar balosok a hidzsáb és társai mellett?

Figyelt kérdés

Franciáknál még a korábban a muszlimoknak hatalmas engedményeket tevő szocik (pl. 1000 mecset építettése, cserében az 5 millió muszlim 90%-a rájuk szavaz) is eljutottak odáig, hogy jó lenne teljesen megszabadulni tőlük, nem csak a hírhedt nikábtól és burkától, hanem még a hidzsábtól és burkinitől és más "enyhébb" társaiktól is, és emiatt tudnak ottani kormánypárti politikusok hadakozni még a hivatásos igazságszolgáltatás szervezetével is, hogy lehet-e ilyesmibe belenyúlni, addig nálunk meg mind a hivatalos politikusi nyilatkozatokban (Szigetvári, Együtt / PM / MKKP / MLP), mind a médiumjaikban (444, Népszabadság) és végül híveik is kiállnak mellettük, és az egészben az a legkülönösebb, hogy általában csak akkor ellenkeznek valamit, ha a Fidesz / Jobbik nyilatkozik, most meg megelőzvén a jobboldaliakat kezdték el védeni a védhetetlent.

[link]

2016. aug. 29. 16:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%

9#, sokat járok minden felè Európában ès rengeteg teljesen letakart nő van az utcán, az amikor csak a szem látszik ki.

.

2016. aug. 29. 17:40
 12/18 anonim ***** válasza:

De általában kendőben, nem ebben, amiről Digo beszélt:

[link]

2016. aug. 29. 17:42
 13/18 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ezek nem takarják el az arcot.

2016. aug. 29. 17:43
 14/18 anonim ***** válasza:

Bècsben èlek, szerintem 1x gyere el és tegyél egy sètát a belvárosban. Elég sok olyan van az utcán ami teljesen letakarja őket.

Mondjuk ha igazoltatja a rendőr akkor meg megy a műsor: [link]

2016. aug. 29. 17:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát én itthon élek és csak pár napokra voltam az említett helyeken, nem kifejezetten muszlim nézőben. Felőlem igazad lehet. Mondjuk a videóban is olyan ruhát viselnek, amiből kilátszik az arcuk. De mindez igazából teljesen mindegy, amit mondtam azt nem befolyásolja érdemben, hogy pontosan melyik típusú viselet mennyire elterjedt.
2016. aug. 29. 18:05
 16/18 anonim ***** válasza:
9%
Baloldali vagyok és abszolút egyetértek az ilyesmi bizonyos helyeken való tiltásával. Légyszives ne te döntsd már el kedves kérdező miről mit gondolok, majd én eldöntöm, köszi.
2016. aug. 29. 19:01
 17/18 anonim ***** válasza:
66%
Én is baloldali -és liberális- vagyok, és szerintem ha a magyar baloldali és liberális pártok valóban a hidzsáb és társai mellett vannak (akár csak engednék, nem tiltanák), akkor az nagy baj!
2016. aug. 29. 19:54
 18/18 anonim ***** válasza:
30%
Mert ezt "programozták" be nekik.
2016. aug. 29. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!