Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most hogy nyert a fidesz...

Most hogy nyert a fidesz honnan lesz pénz? Nyomtatunk vagy veretünk?

Figyelt kérdés

azt mondjátok van megélhetési bűnözés

na mi lesz akkor ha nem csak a cigányok nagy része és a magyarok valamennyi része fog lopni hanem az ország 3/4?

gondolom nem lesz baj ha 1x 2x kirabolunk titeket mert hát nekünk nem lesz étel az asztalon

nekünk olyan embereknek akik dolgoznak mint a gőzű látástól mikulásig

és akkor gondol egyet a multi szépen utcára rak fel is út le is út mert létszám leépítés van

a bank elveszi a lakást autót mindent ami mozdítható

igen rólunk van szó a dolgozó középrétegről...

nem a fasizta vészharangot kell kongatni egész nap mert az nagyon könnyű a karosszékből

amúgy fideszre és a Jobbikra szavaztam mert le akartam váltani az mszp t de kezdem már nagyon unni ezt az egészet

70 százalékos hiánnyal vissza kéne venni a nagy önelégültségből...

mert nagyon szép ha a Tesco kirakatába ott van minden földi jó (ami ki tudja honnan jött)

ha nem lesz pénz megvenni

el kéne gondolkodni

de Viktornak van már 4 helyettese... egyet tüsszent 4 ugranak zsepivel

mind nagyon szép de még semmi elképzelést nem halottam hogy mit csinálnak azon kívül hogy lesz ezer munkahely

és felveszik az IMF et

2010. ápr. 20. 22:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

„”azt mondjátok van megélhetési bűnözés

na mi lesz akkor ha nem csak a cigányok nagy része és a magyarok valamennyi része fog lopni hanem az ország 3/4?

Igen ez elég jó kérdés!

Hiszen „ főleg keleten” annyira alacsonyak a bérek, hogy lassan már tényleg nem lesz értelme dolgozni a lakosság egy jelentős részének. És akkor mi lesz? Hiszen akinek van 2 gyereke és hónapról hónapra csak gyűlik az adóssága miközben dolgozik, na annak magyarázza el valaki hogy ilyen az élet, és hogy ne lopj!

„””gondolom nem lesz baj ha 1x 2x kirabolunk titeket mert hát nekünk nem lesz étel az asztalon

Erre kell számítani, és nem az ostoba 500Ft ért kinyitom a bicskám, és nem az hogy a falu másik végébe megyek lopni lesz a divat. Hanem Ceglédről felmegyek Budára rabolni, mert ügye ott még van pénz!

És akkor majd kerítéseket húznak, őrző-védőkkel járőröztetek? Nevezzük D-Amerikalizálódásnak.

„”””nekünk olyan embereknek akik dolgoznak mint a gőzű látástól mikulásig

és akkor gondol egyet a multi szépen utcára rak fel is út le is út mert létszám leépítés van

a bank elveszi a lakást autót mindent ami mozdítható

Erre is tömegesen kell számítani, hisz ma 500e ember van ebben a helyzetben az az a lakosság 5%!

„”igen rólunk van szó a dolgozó középrétegről...

Olyan nem is létezik szinte, hiszen akik dolgoznak azoknak a nagy része nagyon messze van a közép fogalmától, pontosan ez a baj, ezért nincs gazdaságunk, ezért fúj el a legkisebb vállság is.

„”nem a fasizta vészharangot kell kongatni egész nap mert az nagyon könnyű a karosszékből

Valamit mondani kell, azt nem mondhatják hogy a Jobbiktól azért félnek a multik és a nagyvállalkozók, mert a tőke és a munka jövedelem újraelosztásán gyökeresen akar változtatni! „ csak félj mert náci”

amúgy fideszre és a Jobbikra szavaztam mert le akartam váltani az mszp t de kezdem már nagyon unni ezt az egészet

„”70 százalékos hiánnyal vissza kéne venni a nagy önelégültségből...

Csak hogy az a baj, hogy ebben a hiányban a Fidesz is benne van hallgatólagosan, mindenről tudnak már 20 éve, csak valahogy nem volt érdekük kiborítani a bilit. Vagy inkább az volt hogy konzerválódjanak a dolgok sajnos, most meg játsszák a nemzeti Dán királyfit.

„”mert nagyon szép ha a Tesco kirakatába ott van minden földi jó (ami ki tudja honnan jött)

ha nem lesz pénz megvenni

el kéne gondolkodni

Igen hiszen pontosan a kifosztóink csábítanak a legjobban, de ha nincs pénz akkor ott is vége a barátságnak.

de Viktornak van már 4 helyettese... egyet tüsszent 4 ugranak zsepivel

mind nagyon szép de még semmi elképzelést nem halottam hogy mit csinálnak azon kívül hogy lesz ezer munkahely

és felveszik az IMF et

Nem is fogsz, mert nem az a lényeg valójában, hogy egy új tiszta viszonyokra épülő világ álljon össze még ma sem. Illetve csak a szavak szintjén. Nem nekem kell elmondaniuk, mert én tudom hogy mi az igazság, hanem a sok megtévesztett 20éve hülyített embernek kellene a szeme közzé nézni, és nem a szeme közzé köpni!

2010. ápr. 20. 23:31
 12/17 anonim ***** válasza:
Eladják a narancsot és lesz dollár szarásig. :D
2010. ápr. 20. 23:36
 13/17 anonim ***** válasza:

66%-os!

Kicsit ferdítve közlöd a hírt. Egész pontosan ezt mondta Kövér László:

"Ebben az esztendőben nem fog menni, ez teljesen nyilvánvaló, de az az eltökélt szándékunk, elképzelésünk, hogy négy esztendő múltán, a ciklus végére a magyar vállalkozók átlagos adóterhelése a közép-európai versenytársak átlagához igazodjon. Hat esztendő alatt pedig a munkavállalók adóterhelését is szeretnénk erre a szintre szorítani”"

Itt a legnagyobb gond!

Előbb a vállakozókét és aztán a munkavállalókét?

Ez mitől foglalkoztatás politikai lépés?

Teljesen ostoba az elképzelés maga.

A valódi fogyasztás élénkítást a munkankavállalók jelentenék, és az hatással lenne a munka adókra is.

Illetve tényleg a hazai fogyasztást élénkítenék.

Ezzelszemben a munkaadók, elkezdenek importot vásárólni, és SOHA nem lesz fedezet a munkavállalókra.

Tisztán lehet érezni hogy nem a gazdaság vezeti a fidesz gazdasági logikáját, hiszen a tőkét szolgálják ki már most is, mikor még nem is alapítottak kormányt.

Mit várhatunk ezek után?

2010. ápr. 20. 23:39
 14/17 anonim ***** válasza:

"Előbb a vállakozókét és aztán a munkavállalókét?

Ez mitől foglalkoztatás politikai lépés? "

Te ezt úgy látod, hogy 4 évig a vállalkozókat, és az utána következő 2 évben a munkavállalókat? Mert akkor tévedsz. Egyszerre fog menni a kettő, de nem egyforma ütemben.

Igen, egyetértek veled nagyrészt az okfejtésben, de ez nem ilyen fekete-fehér, ahogy itt leírod.

2010. ápr. 20. 23:48
 15/17 anonim ***** válasza:
De majd jön a fasza jobbik és fasza lesz minden.Csak azt nem értitek meg,hogy ennél jobb helyet nem értek el.
2010. ápr. 20. 23:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Én nem vártam a Jobbik győzelmét, de azt tudom, hogy a Fidesz ugyanolyan, mint az MSZP pepitában... Az emberek bekapták a mézesmadzagot, de ide nem győzelem kell meg 2/3, hanem összefogás és együttműködés. Nem lesz jobb egyik napról a másikra, csak nem mindegy, hogy akarnak-e változtatni jó irányba a dolgozó (nem közép, inkább alsó) réteg sorsán is, meg akarnak-e valódi fejlődést az egész országnak, vagy a zsebek tömése mellett nekik ez így jó, ahogy van.
2010. ápr. 21. 00:08
 17/17 anonim ***** válasza:

"Nem lehet előre hirdetni konkrét adatokat, amikor azt se tudják, hányadán áll pontosan az ország!"

A Fidesz 4 évig azzal kampányolt hogy romokban az ország.

Nem Varga Mihály volt a költségvetési bizottság elnöke ?

Akkor most mi a helyzet ?

(A populizmustól ments meg uram, minket ! )

2010. máj. 31. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!