Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van ez a balos kettős...

Miért van ez a balos kettős mérce?

Figyelt kérdés

"Szülők hirdettek meg tiltakozást Nem leszünk suliban néven február 29-re, hogy így tiltakozzanak a köznevelés áldatlan állapotai miatt. "

Vs :

"Több ezer kirendelt fiatallal ünnepeltette magát Orbán"

Pedig a diák szemszögéből gyakorlatilag mind a kettő felnőttek által legitimált lógás.

2016. aug. 26. 19:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Ez miért balos? Orbán nem balos fiatalokkal ünnepeltette magát, hanem azokkal, akiknek az iskolája ebbe belegyezett.
2016. aug. 26. 19:34
 2/16 A kérdező kommentje:
azért kettős mérce, mert a diákok hülyék lennének bojkottálni a saját lógásukat, és egyébként ennek az ellenkezőjére felépíteni, hogy a diákok "a köznevelés áldatlan állapotai miatt. " tették volna, nagyon csúnya csúsztatás, és főleg úgy, hogy amikor Orbán szervez lógós napot, az bezzeg csúnya pártpolitika
2016. aug. 26. 19:38
 3/16 anonim ***** válasza:
96%

Te érted a saját kérdésedet?

Mert bevallom, én nem értem.

Mitől "balos kettős mérce" ahol az egyik esemény Orbán akciója, a másik esemény résztvevőiről pedig nem lehet tudni a pártreferenciájukról semmit. ( Az ugyanis csak a zigóták elméjében igaz, hogy aki a kormány bármely lépését kritikával szemléli, az egyértelműen balos lenne.)

2016. aug. 26. 19:44
 4/16 anonim ***** válasza:
72%

"Az ugyanis csak a zigóták elméjében igaz,"

Azoknak ennél több eszük van!

2016. aug. 26. 19:46
 5/16 A kérdező kommentje:

"a másik esemény résztvevőiről pedig nem lehet tudni a pártreferenciájukról semmit."

:))... a baloldal nem egy párt, hanem egy ideológiai oldal, és egyébként akik szervezték nem titkoltan voltak baloldali értékrendűek

2016. aug. 26. 19:47
 6/16 A kérdező kommentje:
egyébként az idézet is a nyíltan baloldali (oda van írva, hogy "független baloldali" kettős mérce oldalról van
2016. aug. 26. 19:49
 7/16 anonim ***** válasza:
74%
Én inkább azt nem értem, hogy miért van ez a fideszes kettős mérce meg állandó Fidesz mosogatás? Mert ez a kérdés is az, az örök klasszikus az ellenzék sem jobb meg bezzeg az elmúltnyolcév retorikájával operál.
2016. aug. 26. 19:54
 8/16 A kérdező kommentje:

hát ha érdekel, akkor tedd fel a kérdést, de itt ne vonatkoztass el a témától

mé a fidesz jobb' kommentnél nem telik jobbra? ez nem baloldal mosdatás?

2016. aug. 26. 19:56
 9/16 anonim ***** válasza:
76%
Az a baj, hogy nem érzed mennyire izzadtságszagú ez a próbálkozás, teljesen más ugyanis ha egy állami főméltóság kedvéért rendelik ezt meg központilag meg aközött, ha egy civil mozgalom felhívásához önként csatlakoznak. És ne gyere nekem azzal, hoyg de a baloldal, de a baloldal, ha teszem azt a Kocsányos tölgy Baráti Kör szervezte volna az ún. diáksztrájkot, akkor is kiderítette volna valaki, hogy a Kocsányos tölgy Baráti Kör is baloldali vagy rosszabb esetben maga Soros György pénzeli.
2016. aug. 26. 20:03
 10/16 anonim ***** válasza:
69%
Szóval azonos kategóra szerinted, mikor kirendeli rákosista módon a diákokat a kormány a vezér ünnepségére, azzal, hogy a szülők tüntetést szerveznek?
2016. aug. 26. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!