A Fidesz miért írat '56-ra kb.56 millió forintból dalt?
https://www.youtube.com/watch?v=e9r4rdOD8GM
Iszonyú gyenge lett szerintem, de nem is ez a lényeg, rengeteg itthoni zenész számtalan remek és elismert '56-os száma van, miért pont egy idegennek fizet és ez miért ér 50 millával többet a kormánynak mint azok amiket a magyarok csinálnak? Mert zeneileg semmivel nem jobb.
(összehasonlításnak: [link]
Vajon visszakapta Viki zsebbe a pénzt? Vagy ennyire nem tud bánni a pénzel? Vagy neki ott fent 50 milla olyan mint nekünk 50 forint (mondjuk én azt is megbecsülöm)
"miért pont egy idegennek fizet és ez miért ér 50 millával többet a kormánynak mint azok amiket a magyarok csinálnak?"
Ebből látszik, hogy a nacionalizmus csak a köznép butítására van, a politikusainkra nem érvényes, és ezt ők is tudják.
Még csak nem is íratja, hanem használtan vásárolja, hiszen több forrás erősíti meg azt a tényt, hogy a miami sportcsarnok részére 2007-ben már megírta, "In the Steps of Champions" címmel. Az, hogy a szerzemény emellett még szar is, csak hab a tortán!
Vannak nagyon tehetséges magyarjaink is, Koltay Gergely kb. öt perc alatt dobott volna össze ennél fényévekkel méltóbb és jobb emlékdalt, mint ahogy már írt is néhányat a témában, és nem ötvenmillióért, de fel lehetett volna kérni akár Presser Gábort, Szörényi Leventét, vagy bárkit azok közül a magyar zenészek közül, akik tettek már le valamit korábbi pályafutásukkal a magyar könnyűzene asztalára. Jobban megérdemelték volna a támogatást, mint ez a Desmond Child!
Majd én mutatok jobbat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!