Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem emelkednek a bérek...

Miért nem emelkednek a bérek jobban Magyarországon? Mi fog történni, ha nem emelkednek a bérek legalább a duplájukra?

Figyelt kérdés
Szombathelyen dolgozom és tegnap bejelentette a cégvezető, hogy mivel nem találnak új embereket ezért túlóráznunk kell szeptemberben egyelőre vállalási alapon. én autógyártásban dolgozom sima munkásként, nettó 140-150et keresek 3 műszakban, nem gondolják, hogy ez pofátlanul kevés? májusban kiment 3 fiatal a műszakomból ausztriába dolgozni, múlt héten mesélték, hogy 3 műszakban dolgoznak ott is és fejenként 800 ezer Ft-ot keresnek.. vagyis 2 hónap alatt megkeresik az itteni éves bérüket. az osztrákok pedig mondták a srácoknak, hogy hívjanak még embereket. Szerintetek Mo.-on emelkedni fognak valaha a bérek? vagy elgondolkodjunk a váltáson? Szhelyen szerintem nemsokára nem marad munkás. mi lesz később?

2016. aug. 15. 14:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
# 10 nem unod még?
2016. aug. 15. 15:37
 12/17 anonim ***** válasza:

Az igazság hirdetését soha nem lehet megunni.

2016. aug. 15. 15:48
 13/17 anonim ***** válasza:

és mégis ki a fene definiálta neked a munkaalapú társadalma?

mert ha senki, akkor ez bizony egy nagy büdös hazugság

te pedig egy hazug vagy :)))

2016. aug. 15. 15:57
 14/17 anonim ***** válasza:
ma 15:32 Tényleg unalmas vagy már szerintem nem vagy tisztában azzal mit írsz. Képzeld a németek is dolgoznak meg az osztrákok is. Vagy szerinted csak utalgat nekik az állam minden hónapban? Vagy hogy gondolod? Ez egyes arab országokban szokás ahol 9955698256564 trillió köbméter olaj van a föld alatt. Az összes más helyen munkaalapú társadalom van. Az más kérdés ebből hogy él az ember itt és hogy ausztriában.
2016. aug. 15. 16:16
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként kérdező a 150 nettó gyári munkáért elfogadható Szabolcsba 100at ha fizetnek ugyanezért azt mondják. Nekem 160 nettó az alap és kb 180-190 a plafon havonta. Most emeltek mert már nincs normális munkaerő és kénytelenek voltak. Előtte tíz évig 130 at kerestünk.
2016. aug. 15. 16:20
 16/17 anonim ***** válasza:
24%
A többkulcsos adó lenne a megoldás, rögtön emelkedne a bér, persze nem a gazdagoké.
2016. aug. 15. 19:43
 17/17 anonim ***** válasza:
2-es te hol élsz?
2017. jan. 4. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!