Ha bevezetnénk az országban a nemzeti egypártrendszert, akkor vajon még nagyobb fejlődést érhetnénk el?
Abban gondolom mind egyetértünk, hogy 2010 óta jelentős fejlődésen ment keresztül az ország Orbán Viktornak és a Fidesz-kormánynak köszönhetően, hiszen egyre jobban élünk mindannyian a jólét növekedésének köszönhetően. Ahogy egyre több a pénzünk, úgy egyre többet tudunk vásárolni és így boldogabbak is az emberek, mint azelőtt és jobban vállalnak gyermekeket is. Ehhez hozzájárul még a Nemzeti Kormány erősen családtámogató rendszere is, ami kedvez a nagyarányú gyermekvállalás számára.
Az egész ügyet az árnyékolja be, hogy még mindig túl nagy beleszólása van a politikába a balliberális erőknek, akik mindent megtesznek, hogy továbbra is elnyomásban tartsák a magyar népet és kiszolgáltassák azt a nyugati tőkés erőknek, ahogy az 2010 előtt is történt, amikor még közel sem volt ekkora rend az országban és nyűglődtünk az általuk felvett hitelek által. A cél nyilvánvalóan az adósrabszolgaság magyar nemzetre kényszerítése volt.
Na már most, egy nemzeti egypártrendszer megoldaná ezeket a bajokat, minden hátráltató tényezőt kiküszöbölne, amit a balliberális erők jelentenek az ország számára. Meg lehetne ezt oldani? Kivitelezhető lenne vajon? Tudom, a nyugatiak támogatják őket hatalmas erőforrásokkal és egy hosszú harcban felőrölhetnek minket, de valóra válhat ez az álom? Magyarország végre teljesen szabad lehet?
Arany drága szivem....édes kicsikém....nem ért mindenki gond nélkül egyet abban hogy 2010 óta jelentős fejlődés volt... ébredj, mer bilibe lóg a kezed. Tudod , nem is szaporítanám a szó, ajánlom figyelmedbe ezeket a kérdéseket, havan egy kis időd, és érdekel a való világ böngészd át a válaszokat, godnolom hat majd valamit...:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__802..
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__636..
Egyébként abban egyetértek hogy a demokrata republikánus párhuzam hasznos lenne.
Végig sem olvastam a kérdést, vagy a válaszokat. Ezen már fennakadtam:
"Ahogy egyre több a pénzünk, úgy egyre többet tudunk vásárolni..."
Jah, Szlovéniában és Ausztriában, mert még ott is olcsóbban be tudok vásárolni mint itthon, a töredék fizetésemből.
Egyébként kicsit irigyellek is. Bárcsak én is ilyen elvarázsolt lehetnék... talán akkor nem lennék ennyire depressziós.
Bródy neked írta az új dalát:
*Paks2 bővítéssel kapcsolatban...
Bocsi, ezt akartam írni!
"# 5/16 tegnap 18:19" kommenteló vagyok!
"nemzeti egypártrendszert": kivel a fityisszel, vagy maszoppal?
Ideális lenne:
- egyéni képviselők visszahívhatósága!
- orsszággyűlés: 258 fő (140 fő egyéni választókerület, 118 fő listáról)
- listás bejutási küszön 4%. A kis pártoknak jó.
- az új választást minimum 84 nappal (12 héttel) az új választás előtt kitűzni.
- frakciót alakíthat minden párt aki az orrszággyűlésbe kerül plusz menet közben is alakulhatnak új frakciók (nem úgy mint most!)
Gyakorlatilag most is az van. És mi van? Pusztulat, következménynélküliség, teljesítmény motiváció hiánya, mert minek hajtsanak, amikor úgyis ők maradnak hatalmon, akármi lesz?
Persze lehet Sorosra stb. fogni a siralmas teljesítményt, meg hogy mindenki a vesztünket akarja, de ez óvodás szint. Persze a bölcsiszinteseket meg lehet téveszteni ezzel a dumával.
Mint ahogy a korrupciót is el lehet annyival ütni, hogy "ő kezdte!" Na akkor mindjárt más! (Akár igaz, akár nem!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!