Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a dél-afrikai...

Mit gondoltok a dél-afrikai apartheidről?

Figyelt kérdés

Apám dél-afrikai, gyakran mesél a gyerekkoráról.

Ők már akkor elköltöztek Dél-Afrikából, amikor forró lett a talaj.

Sokan nem tudják, de Dél-Afrika azért omlott össze, mert a kedves "nyugati közösség" gazdasági szankciókat vezetett be,komolyan csökkent az életszínvonal, így fellázadtak a feketék.

Apám párttag is volt,bár nem sokáig, mert elköltöztek onnan.Ő sohasem beszél negatívan róla.

Ahogy látom, komoly probléma Európában mindenütt, hogy a kisebbségeknek túl sok joga van és túl gyorsan növekszik a számuk.

Szerintem az nem lenne akkora baj, hogy a fehérek kisebbségbe kerülnének, hogyha lenne elég joguk.Úgy, mint annak idején Dél-Afrikában.

Azt sem értettem, hogy sokak szerint miért egyenlőek, egyformák az emberek.

Erről a bevándorlásról meg az a véleményem, hogy nem kellene őket beengedni.

Ha meg igen, akkor ne legyen olyan sok joguk.A gazdag arab országokban is sokan vannak, de nincsen annyi joguk, így gondok sincsenek.

2016. aug. 14. 15:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Én azt gondolom,hogy senkinek nincs joga elnyomni valakit.Én személy szerint gyűlölöm az apartheid elnyomást,mert az elnyomás igenis rossz dolog,nem csak a feketéknek,színeseknek de a fehéreknek is.Most jöhetnek a faskók lepontozni,mert máshoz nem értenek...:DD
2016. szept. 11. 21:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha az elnyomás mértéke túlzott is volt, be kell látnunk, az ország többek között ennek köszönheti azt, hogy tart valahol. Arról meg csak az új fehérgyűlölő politikai elit tehet, hogy lassan éhínség lesz a fehér farmerek legyilkolása miatt. Ellenük szítják a gyűlöletet, de az én dél-afrikai fekete jóbarátom szülei is azt mondták, visszasírják azt az időszakot, mert legalább mindenkinek volt munkája. Kb skandináv életszínvonalon lenne az ország, ha maradt volna a fehérek szakszerű irányítása
2020. ápr. 16. 18:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha néger lennél nem lennél apartheid nyaló
ápr. 23. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!