Svéd nagykövet szerint a menekültek megérkezése óta rohamosan csökken a bűnözés Svédországban, ez igaz?
2016. aug. 10. 18:16
11/20 anonim válasza:
Aha, tehát mindenki hazudik, Malmőben nincs emelkedő bűnözés. Sőt, a börtönök is fullon vannak szőke svédekkel, akik nem tudtak beilleszkedni az újonnan érkezők közé.
12/20 anonim válasza:
Igen, pontosan ezt állítottam! Gyorsan, cáfolj rá az "állításomra", üsd le a labdát ha már feldobtad magadnak! :D
13/20 anonim válasza:
Emberek megvan a legjobb fegyver a bun ellen! Minel tobb migranst fogadsz be annak kevesebb lesz a bunozes! :)) A cuckold svedek akiknek 30 ev mulva mar orszaguk se lesz megint megmondtak a frankot! :D
14/20 anonim válasza:
Well memed, sir!
#trump2016 amiright?
15/20 anonim válasza:
71 %-os hol laksz? Szeretnélek megverni.
17/20 anonim válasza:
A svéd rendőrség és a média egyre hatékonyabban hallgatja el a bevándorlók bűneit, talán eltanultak egy-két dolgot a német kollégáktól (vagy vica versa), ezért lehet ott olyan illúzió, hogy csökken a bűnözés.
18/20 anonim válasza:
Nem olvastam el a cikket, de ez nagyon király :D
Nem gondoltam volna, hogy a svédek ezt kajak bevállalják :D
Mióta a migrik itt vannak, azóta csökken a bűnözés.:D
Tavaly még trollkodtunk ezzel a mondattal :D
19/20 anonim válasza:
ha megnézi az ember a statisztikát, akkor tényleg van olyan, ami csökkent 2014-2015 között.
pl.
-gyilkosságok (317->305)
-szexuális bűncselekmények (20e->18e)
-rablások (540e->529e)
20/20 anonim válasza:
Éltem kinnt a magyarhoz képest sokkal kiegyensúloyzottabbak és nyugodtabbak. Az oda költözők legnagyobb része átveszi rövid időn belül a svéd mentalitást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!