Miért van az, hogy Brüsszel nagy ívben tojik Magyarország valós problémáira?
Nézegettem EU-s csúcs beszédeket, amikor Orbánra került a sor, hogy felszólaljon. Először is amit tapasztaltam, hogy a képviselőd fele feküdt a padján, a többi is elég unott fejet vágott és csak nézett ki a fejéből, látszólag egyáltalán nem érdekelte amit Orbán mond. Ebből is látszik milyen jelentéktelen az ország. 1-2 francia aktivista politikus volt az aki egyáltalán vitára méltatta Orbánt, de azok is csak azt kifogásolták, hogy a homoszexuálisoknak nincs elég joguk, védelmül, valamint a másik téma a zsidó kisebbség védelme és ennyi.
Ezek lennének az igazi problémák ebben az országban? Mert én baromira nem így látom! Diploma előtt álló fiatal vagyok aki egy percet sem fogok itt dolgozni, több okból is, nem csak a pénz miatt, és úgy látom, hogy ezer millió más probléma van.
Brüsszel drága miért nem volt hajlandó ezekkel a valós problémákkal foglalkozni? Pár tipp:
-korrupció
-tőkehiány (amit a korrupció csak fokoz)
-miért dolgozik egy EU-s állampolgár 250 Euro-ért
-egészségügy helyzete
-oktatás helyzete
-közállapotok, stb.
Nem hiszem, hogy a tipikus liberális maszlag miatt mennének el innen a fiatalok más országban élni, senkit nem ismerek aki azért ment el innen mert nem védték volna eléggé a kisebbségek jogait...
Miért van az, hogy ennyire nem törődik Brüsszel (Brüsszi) a magyar valósággal?
Mert neki vannak birkái, akik így is imádják őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!