A Fidesz bevándorlás politikája a migránsok megállításáról vagy a kampányról szól?
Ha nem a kampányról szólna:
-Elfogatták volna mikor a Jobbik jóval előttük kérvényezte a népszavazást ez ügyben.
-A népszavazást nem 1 éves gigakampány előzné meg milliárd forintokból.
Szerintetek?
Természetesen csak a kampányról.
Orbán meglovagolta a menekülttémát meg a terrorizmust, ahogy csak tudta, a maximumot hozta ki belőle. Egyszerre használja ki az otthonról menekülők nyomorát, és a terrorizmusban meghalt embereket is, csak hogy nyomuljon előre. Szerintem rekordot döntött még a politikusok között is, hogy lehet valamiről lökni a sódert és gyűlöletet kelteni, miközben minimálisat tenni. 2 évvel a választások előtt, meg ugye a Fidesz népszerűségcsökkenését figyelembe véve ez nekik nagyon jól jött.
Habár nem értem, kik és miért harapnak rá erre a hatalmas lufira, mégis sokaknak bejön a saját adójukból való hülyítés. Van az én baráti körömben is menekült- és kvótaellenes, de még ő is csak felháborodik ezen a propagandán.
De nem baj, én már látom a szemeim előtt, hogy pár év múlva Orbogan önpuccsa után a diktatúra bevezetésének is tapsikolni fog jó pár értelmiségi.
Az egész csak figyelemelterelés a napi aktuális lopásokról. És persze maga a kampány is jókora pénzlenyúlási lehetőség.
Inkább az a probléma, hogy ez az intézményesített gyűlölködés ott csapódik majd le, ahol nem kellene és olyanok fognak szívni akiknek semmi közük se a migránsokhoz, se a terrorizmushoz.
"De ezen rég tűljutottunk nyugaton"
én úgy emlékszem dugig volt a keleti, ti még vadul téptétek magatokat, hogy nincsenek is semmiféle migránsok csak a tolvaj fidesz a tolvaj dolairól akarja ellopni a figyelmet :DDDD
fogjátok be libsik ez a hajó elment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!