Ki a jobb, Morvai aki egy kicsit hangos és erőszakos de igazat mond, vagy Orbán aki halk, de többet hazudik mint ahányszor kinyitja a száját?
" leszarom itt nem a helyesirásrol van szo idiota hanem a hülye jobbikról nem nem vagyok menekült képzeld normális életem van lesz addig amig hagynak élni.
kiváncsi vagyok h van e munka helyed v tanulsz még..általában jobbikosoka zok akik lecsusztak.. és tudod ki a hippi..hülye gyerek"
úr isten ezt a szánalmat
"csak ha nem lennénk euba ennyit sem kapna az ország..."
Az sem érdekel mi ennek az ára? Jó messzelátó típus vagy...
Eu tönkre megy...
sokkal több a kiadás mint a bevétel
Gondolod majd Német o eltartja egész európát?
JA DE TÉNYLEG
válaszoljátok már meg Németország mint az egyik vezető Európai hatalom
gondolod majd eltartja az egész uniót?
vagy hogyan lesz?
azért adták a pénz hogy fejlődjünk és fejlődünk?
megyünk visszafele sereghajtónak
gondolod az EU egy feneketlen kassza?
első áldozat Görögország
holnap lehet mi jövünk
azok a szánalmasak akik jobbikosok azt hiszitek igaz amit mond?!az összes akkora hazugság mint az mszp v a fidesz szlogen..nyissátok már fel a szemeteket azért mert benne van a programjába h cigányok helyzete...
és sztetek a jobbik h reagál orbánnak arra a mondatárai h felemeli a cigányság helyzetét..kinyirják orbánt titokban? a sok lecsuszott alulmüvelt emberek a jobbikosok akiknek nincs jobb dolguk mint h tüntessenek és ha vmi bajuk lesz és korházba kerülnek akkor más pénzén gyogyitattják magukat!
hát ja ez meg a másik
az egyik idebetegeskedik
lemaradt még a nácizásnál
a másik azt hiszi az EU t egy feneketlen kasza irányítja ahol soha nem fogy ki a pénz...
ti elvégeztetek legalább egy gazdasági gimnáziumot?
az Eu sokkal többet költ mint amennyi a bevétel
nem gyanús?
ez volt a Szovjet uniónál is
sokkal többet költött mint amennyi a bevétele
egyszer csak nem bírta
" azok a szánalmasak akik jobbikosok azt hiszitek igaz amit mond?!az összes akkora hazugság mint az mszp v a fidesz szlogen..nyissátok már fel a szemeteket azért mert benne van a programjába h cigányok helyzete...
és sztetek a jobbik h reagál orbánnak arra a mondatárai h felemeli a cigányság helyzetét..kinyirják orbánt titokban? a sok lecsuszott alulmüvelt emberek a jobbikosok akiknek nincs jobb dolguk mint h tüntessenek és ha vmi bajuk lesz és korházba kerülnek akkor más pénzén gyogyitattják magukat!"
neki teljesen elment az esze
nem a Jobbikosok nek ment el az esze
hanem neked
"79%"
te most ideg összeomlást kaptál?
"79%"
szerintem hívjunk mentőket... nála elszállt nagyon valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!