Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak akik elvből nem dolgozt...

Vannak akik elvből nem dolgoztak még egy percet sem Magyarországon? Az alacsony bérek és a korrupció miatt?

Figyelt kérdés

Eltartottak voltatok, vagy kimentetek külföldre dolgozni, vagy mindkettő? Mennyi ideig?

Ez nálatok is egyfajta sztrájk volt az Orbán-rezsim ellen, és a haverjai offshore számláik, továbbá az alacsony bérek ellen?

2016. aug. 6. 11:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
az ún. "túlképzést" tegyétek felejtős kategóriába, nincs már ilyen, már elérkeztünk a madáchi helyzethez: Michelangelo széklábat farag...
2016. aug. 7. 07:18
 12/15 anonim ***** válasza:

07:18 Ezt mondd a munkáltatóknak :)

Külföldön tényleg nincs ilyen, itt ha kell a munkaerő, akkor a munkáltató sem válogat. Ugyanúgy, ahogy én se válogatok, ha kell az állás. Szerintem így lenne logikus, nem pedig elküldeni a diplomásokat azzal, hogy túlképzettek, aztán meg vergődni, hogy nincs elég munkás.

2016. aug. 7. 10:59
 13/15 anonim ***** válasza:

itt sincs ilyen, tapasztalatból mondom :((( Legfeljebb az van, hogy a főnök nem bírná elviselni, hogy magasabb végzettsége van valakinek, és ezt így kommunikálja "túlképzés", azt mégsem mondhatja,hogy "irigy vagyok és féltem a pozíciómat", de nincs ilyen.

"rengeteg helyre jelentkeztem felszolgálónak, gyorséttermi munkatársnak." - ezt sajnos nem hiszem el, volt az a rengeteg talán egy is:D

2016. aug. 7. 11:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Akkor ne hidd el. Gyorséttermek, hagyományos éttermek, kínai kajáldák stb. Egy csomó mindenen túl vagyok, Magyarországon sehová nem kellettem. Illetve igazság szerint valamelyik gyorsétterembe, azt hiszem, KFC-be, de nem emlékszem, felvettek volna, de azt mondta a nő, hogy csak részmunkaidőben, heti pár órában tudnak foglalkoztatni, amit viszont nem tudtam elvállalni, mert utazási hozzájárulást nem adtak volna, és mivel ez egy másik városban volt elég messze tőlünk, szó szerint többe került volna bejárnom dolgozni, mint amennyi fizetést kaptam volna.
2016. aug. 7. 12:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Persze!

Miska 77 (homeless)

2016. aug. 10. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!