Vannak akik elvből nem dolgoztak még egy percet sem Magyarországon? Az alacsony bérek és a korrupció miatt?
Eltartottak voltatok, vagy kimentetek külföldre dolgozni, vagy mindkettő? Mennyi ideig?
Ez nálatok is egyfajta sztrájk volt az Orbán-rezsim ellen, és a haverjai offshore számláik, továbbá az alacsony bérek ellen?
07:18 Ezt mondd a munkáltatóknak :)
Külföldön tényleg nincs ilyen, itt ha kell a munkaerő, akkor a munkáltató sem válogat. Ugyanúgy, ahogy én se válogatok, ha kell az állás. Szerintem így lenne logikus, nem pedig elküldeni a diplomásokat azzal, hogy túlképzettek, aztán meg vergődni, hogy nincs elég munkás.
itt sincs ilyen, tapasztalatból mondom :((( Legfeljebb az van, hogy a főnök nem bírná elviselni, hogy magasabb végzettsége van valakinek, és ezt így kommunikálja "túlképzés", azt mégsem mondhatja,hogy "irigy vagyok és féltem a pozíciómat", de nincs ilyen.
"rengeteg helyre jelentkeztem felszolgálónak, gyorséttermi munkatársnak." - ezt sajnos nem hiszem el, volt az a rengeteg talán egy is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!