Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vágysz a "Nagy Magyarors...

Miért vágysz a "Nagy Magyarország"-ra? Mit kezdenél a nemzeti sokszínűséggel, ha azt a néhány nemzetiséget sem tudod elviselni, ami Magyarországon él?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 15:59
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Mármint rábeszélitek a románokat, szerbeket, ukránokat, horvátokat, szlovákokat, stb. hogy milyen jó magyarnak lenni? Ez vicc? (Egyezzünk meg abban, hogy amit viccnek szántok, az mellé odateszitek a xD vagy a :D vagy a ☺ jelet, akkor nem lesz félreértés, jó?)
2010. ápr. 18. 16:34
 22/35 anonim ***** válasza:
53%

mindent vissza mert a miénk

ennyi

2010. ápr. 18. 16:39
 23/35 anonim ***** válasza:
48%

Szerinted most miért is viccelek?

Nézd, ahogy most rábeszélik őket, hogy milyen jó a saját nemzetük, és milyen jó utálni a magyart, ugyanúgy rá is lehet őket beszélni, hogy milyen jó magyarnak lenni, és milyen gyenge a saját nemzetük. Ha nálunk is rá lehet beszélni az embereket, hogy milyen szar magyarnak lenni, akkor őket is rá lehetne, hogy milyen gonoszak már, mert ők románok, szerbek, szlovákok.

Egyszerű agymosás...

De ebben mi a vicc???!!!

2010. ápr. 18. 16:44
 24/35 A kérdező kommentje:
Beszéltél már rá akármilyen nemzetiségűt arra, hogy más nemzetiségű legyen?
2010. ápr. 18. 16:48
 25/35 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem nem lenne jó visszaállítani.

A kérdezőnek igaza van,még ezt az egy pár nemzetiséget sem tudjuk elviselni,akkor miért akarnak többet?

Nem arról van szó,hogy aki nem akarja Nagy Magyarországot az hazaáruló meg ilyenek..az az ostoba aki ezt mondja,mert csak a szája jár és nincs elképzelése sem,hogy miképpen lehetne megoldani az ezzel járó gondokat.Könnyű a szavakkal dobálózni,de a racionális gondolkodás az valahogy mindig hiányzik az ilyen szájhősöknél.

Lényeg az,hogy az okosokat az eszük,a hülyéket meg az indulatok irányítják.

2010. ápr. 18. 16:49
 26/35 anonim ***** válasza:

"Beszéltél már rá akármilyen nemzetiségűt arra, hogy más nemzetiségű legyen?"

Én nem, de a szabad (-nak mondott) médiahatalom olyan dolgokra képes, hogy el sem hinnéd...

2010. ápr. 18. 16:53
 27/35 anonim ***** válasza:

Mindenki mondja, hogy mit kezdenénk azokkal a kisebbségekkel, akiket kapnánk, ha még a mostaniakat sem tudjuk elviselni.

Nos, erről csak annyit, hogy a tótok, rácok, és oláhok azok nem cigányok.

Az előző háromhoz sokkal közelebb állunk, mint az utóbbihoz, így az asszimiláció is lehetséges lenne.

2010. ápr. 18. 16:56
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Etnikai alapon kell meghúzni a határvonalat, és akkor nem lesz probléma. De egyébként a világon mindenhol van valamilyen kisebbség, szóval nem értem mi a gond. A magyarok is csak azokat utálják akik képtelenek a tisztességes emberi életmódra, valamint erősen bűnöző hajlamúak. Csak ma olyan világot élünk, hogyha azt mondjuk valakire, hogy bűnöző, és ez a bűnöző nem a többségi magyarokhoz tartozik, akkor rögtön rasszistáznak. Van aki ezt mellre szívja, én viszont nem, mert nem érdekel mások hülyesége. Szóval etnikai alapon kéne a határt meghúzni.
2010. ápr. 18. 16:57
 29/35 anonim ***** válasza:
64%

16:49-es vagyok

Az gondolom nem jutott még eszetekbe,hogy egyáltalán az elszakított területen élők(lehet az magyar,szlovák tökmindegy) mennyire is akarnak újra Magyarországhoz csatlakozni?Mert én nem vettem még eddig észre,hogy nagyon akarnának.Szerintem innentől kezdve felesleges ezen rágódni.

2010. ápr. 18. 17:02
 30/35 anonim ***** válasza:
90%

"Az gondolom nem jutott még eszetekbe,hogy egyáltalán az elszakított területen élők(lehet az magyar,szlovák tökmindegy) mennyire is akarnak újra Magyarországhoz csatlakozni?Mert én nem vettem még eddig észre,hogy nagyon akarnának.Szerintem innentől kezdve felesleges ezen rágódni."

Én évente járok Erdélybe rokonokhoz, és az ott élők nagyon is ide szeretnének tartozni.

Amúgy azon nem gondolkodtál még el, hogy csak azért nem akarnak, mert nem jön be nekik az a magyargyűlölet, ami itthon tapasztalható?

Nekem ezt mondta, aki nem akar ide tartozni...

2010. ápr. 18. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!