Akik folyton a kormányt ekézik a rossz eü rendszer miatt, mit szólnak ahhoz, hogy közel fél millió embernek biztosítása sincs, úgy használja az eü-t?
És ez még nem minden, iszonyú sok ember van lejelentve bérminimumra, miközben többszörösét keresik, ők mind összesen 8ezer ft-t fizetnek per hó, ez évi egy vérvételre elég kb.. mit szólnátok, ha korszerübbek lennének a felszerelések, kisebb lenne a várólista, de akinek nincs biztosítása, annak itthon is megtagadhatnák a kezelését, plusz itthon is a befizetett összegnek megfelelő kezelést kapna mindenki! Pl mint nyugaton, akinek rossz biztosítása van, az csak alap ellátásra jogosult..
sok ember egyszerre várja el, hogy ne kelljen szinten semmi tb-t fizetnie és azt, hogy legyen csúcs modern az eü..
"az elmúlt hat évben 1200 milliárd ment el a focira meg a stadionokra. A kórházakban meg nincs gumikesztyű.
"
valójában kb 300 milliárd, de gondolom ez a sztori olyan, hogy minél többször meséled annál nagyobb lesz az összeg
15.35
ez teljeskörű labor vizsgálat van onkológián. voltam tavaly hiv teszten is, az 20ezer se volt. te milyen laborra gondolsz, amelyik 100ezer forintban kerül?
Király hogy az eü a téma és már megint foci lett belőle, mintha a baloldalnak egyetlen programja lenne:
Lerombolni a stadionokat és ne költsünk sportra, abbó lesz píz mindenre!
Kérdező, drágám, a Fidesz első két éve is,vagy három is olyan nyögve nyelősen kezdődött mint 14 éve az MSZP-jé. Külömbség az hogy a Fidesz alatt nem hanyatlott a világgadaság. Biztos vagyok benne hogy a Fityisz gond nélkül kikerülte volna, de ne fogadj rá...
A vizitdíjjat meg nem játékiból vezették volna be... gondold végig lehet hogy ma más lenne valamelyest.
17.40
akkor maradjunk eü kérdésnél. milyen labor kerül százezerbe és hol?
18.31
aha. értem. eddig sima laborról beszéltünk. most már pet ct is készül vérképből? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!